Cine a câştigat „America Express”

Cine a câştigat „America Express”
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Echipa formată din Sânziana Negru și Laura Giurcanu a câştigat trofeul „America Express” şi premiul în valoare de 30.000 de euro. Marea finală, transmisă de Antena 1 în a treia seară de Crăciun, a fost o cursă epuizantă, plină de adrenalină și suspans, în care s-au întrecut două perechi. Divele digitale Sânziana şi Laura au avut adversari pe măsură, pe fraţii Aris şi Alexia Eram.

Cursa i-a luat prin surprindere pe concurenți cu probele sale de-a dreptul dificile. Au existat tensiuni, emoție, situații imprevizibile și copleșitoare. Aris și Alexia Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au avut de parcurs un drum presărat de obstacole și bucurii. Dar oricât de bine s-au descurcat ambele echipe, ceea ce a contat la final a fost faptul că Laura şi Sânziana au reuşit să ajungă primele la prezentatoarea „America Express”, Irina Fodor şi au deschis cufărul în care se afla trofeul competiţiei.

„Voi sunteţi campioanele de pe Drumul Soarelui!”, le-a strigat Irina.

„Artificii, muzică, dans! A fost ireal acest moment!”, au exclamat câştigătoarele.

„Au fost nişte fete super-tari! Bravo lor, s-au bătut la fel de mult ca şi noi să câştige acest trofeu! Au tot meritul să câştige acest trofeu!”, a spus Aris Eram despre Laura şi Sânziana.

Merită amintit că, marţi seară, a avut loc ultima eliminare înaintea marii finale -  perechea Giulia și Vlad Huidu. „Am plâns, era normal să plângem. Doar că n-au fost lacrimi de tristețe. Tot ce-am câștigat de-a lungul acestor săptămâni este mult mai valoros pentru noi decât premiul final. A fost cea mai frumoasă experiență. Mă bucur atât de mult că am intrat în această aventură incredibilă sezonul acesta, care ne-a demonstrat că împreună, eu și Vlad suntem foarte puternici, că atât timp cât ne ținem de mână nimic nu este imposibil. A fost cea mai bună lecție de viață pe care puteam s-o primim”, a declarat Giulia.        

Să nu uităm care au fost celelalte perechi pornite pe Drumul Soarelui: comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene şi Sonia Simionov, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

Citit 8112 ori Ultima modificare Vineri, 29 Decembrie 2023 14:11

1 comentariu

  • postat de Iulian
    Joi, 28 Decembrie 2023 08:40
    109.166.133.***
    A fost superb ! Felicitari ambelor echipe din finala.Oameni tineri, destepti, talentati, educati.
    0
    4

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.