Pensionarii ies în stradă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alianţa Pensionarilor pentru Conciliere organizează vineri, 30 septembrie, un protest în faţa Prefecturii, între orele 10.00 şi 13.00. 

Preşedintele organizaţiei, Vasile Panţuş, susţine că pensionarii vor picheta şi sediile principalelor partide aflate la guvernare sau în opoziţie.

„Cerem indexarea cu 50 la sută a pensiilor încadrate în condiţii speciale de muncă, indexarea anuală a tuturor pensiilor cu 100 la sută din rata inflaţiei şi 50 la sută din creşterea salariului mediu brut pe economie, eliminarea coplăţii şi programărilor la medici, eliminarea impozitului şi a contribuţiei la asigurările de sănătate (5,5 la sută) din valoarea pensiilor sub 2.000 de lei, crearea de locuri de muncă pentru copiii noştri cărora le-aţi distrus viaţa, distrugând economia”, enumeră Vasile Panţuş motivele pentru care ies pensionarii în stradă.

Acesta susţine că protestul va continua şi că în ultima vineri a fiecărei luni vor picheta iar Prefectura, dacă nu se vor lua măsuri pentru rezolvarea cerinţelor lor.

Citit 1139 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.