Internat la Psihiatrie pentru obrăznicii urât mirositoare

Internat la Psihiatrie pentru obrăznicii urât mirositoare
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

Un gălățean de 35 de ani este protagonistul unui incident urât mirositor, căruia i-au căzut victime locatarii unui bloc din Galați

La primele ore ale dimineții de 1 martie, oamenii au găsit un ”mărțișor” nedorit la intrarea în imobil: interfonul mânjit cu materii fecale. Indignați și oripilați, au anunțat poliția, mai ales că intrarea în scară este monitorizată video, iar vandalul fusese filmat în timp ce își ducea la îndeplinire grețoasa ispravă. Ancheta avea să își găsească finalitatea joi, 7 martie, în Gara CFR, unde polițiștii de la Transporturi au observat un individ cu un comportament suspect. În urma verificărilor, care au dus la concluzia că semnalmentele și vestimentația tânărului corespundeau cu cele ale individului dat în consemn de Secția 2 pe baza imaginilor, individul a fost predat polițiștilor care aveau sesizarea în lucru. 

”Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Galați, a rezultat că în data de 1 martie 2024, în jurul orei 4,50, bărbatul depistat ar fi murdărit cu materie fecală interfonul, astfel că față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă de 500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 Republicate. De asemenea, acesta a fost condus la Spitalul de Psihiatrie «Elisabeta Doamna» Galați, unde a rămas internat”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Citit 3942 ori Ultima modificare Vineri, 22 Martie 2024 10:42

1 comentariu

  • postat de eu
    Vineri, 08 Martie 2024 17:06
    86.124.201.***
    Nu știu dacă neapărat e problemă de natură psihică...O etnie anume folosește ca metodă de răzbunare mânjirea ușii / porții.Ales bules, citez!
    0
    17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.