Mii de oameni la Sărbătoarea Salcâmului. Premii pentru elevii merituoşi şi cuplurile ajunse la nunta de aur

Mii de oameni la Sărbătoarea Salcâmului. Premii pentru elevii merituoşi şi cuplurile ajunse la nunta de aur
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Pe 19 mai s-a desfășurat la Berești, în zona Căprioara, cea de-a 25-a ediție a Sărbătorii Salcâmului, care s-a bucurat de cea mai numeroasă prezență înregistrată până acum.

O scurtă privire prin mulțime

5.000 de participanți din tot județul au asaltat spațiul devenit insuficient, pentru a trăi la unison spectacolul de pe scenă, atmosfera de sărbătoare, dar și tentațiile culinare, orchestrate cu abilitate de negustori. Organizatorii care au gestionat impecabil evenimentul și publicul s-au bucurat deopotrivă de spectacolul oferit de invitați de seamă, precum Plăieșii și Irina Loghin. Pe lângă aceștia, pe scena din Berești au mai urcat artiști precum Spania 99, Ciprian de la Berești, Vali Preda, dar și ansambluri folclorice din Beresti, Berești Meria, Târgu Bujor, Băneasa, Rădești, Cavadinești, Frumușița și mulți alții. 

Seara a fost încheiată cu o discotecă în aer liber care a făcut deliciul oamenilor de toate vârstele. 

S-a remarcat și de data aceasta ansamblul ”Rădeșteanca”

O impresie marcată de emoție asupra auditoriului au lăsat copiii de la ”Rădeșteanca”, coordonați de învățătoarea Nela Porumb și soțul acesteia, prin cele cinci cântece  și suita de dansuri prezentate.

Coordonatori din 2016, ambii învățători la școala din Rădești, au urmat ei înșiși cursuri de dans pentru a putea pregăti copiii cu o mai mare competență.

Premiații au fost copiii merituoși și vârstnicii pe care timpul nu i-a putut despărți

Cei prezenți la eveniment s-au bucurat de o vreme excelentă, dar și de o mulțime de preparate. Oferta diversă a fost asigurată prin amplasarea, ca la orice sărbătoare de acest fel, a multor tarabe ale diverșilor comercianți. Totodată, în cadrul festivității au fost prezente oficialități de la nivelul județului Galați. Au fost, de asemenea, premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, dar și elevii care au încheiat anul școlar precedent cu media generală 10.

Citit 4747 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2024 18:55

1 comentariu

  • postat de Slivneanu Valentin
    Vineri, 24 Mai 2024 14:37
    109.166.130.***
    O sărbătoare campeneasca transformată într-un bâlci electoral cu vadide sloganuri electorale și cort ascuns în pădure unde cu cei 20.000lei din bugetul UAT Berești au inpartit mâncare și bautură. De ce pe scenă nu au fost invitați toți consilierii locali în funcție? Și au fost prezentați cand PNL
    1
    1

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro