Pui de coțofană, adoptați de Grădina Zoologică

Pui de coțofană, adoptați de Grădina Zoologică
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

”Piciul” și ”Micuțul” sunt doi pui de coțofană salvați în ultimul moment de pompierii gălățeni, misiunea fiind una pe cât de delicată, pe atât de greu de îndeplinit. Salvatorii au fost alertați miercuri după-amiază, printr-un apel la 112, de către o tânără care a găsit micile viețuitoare căzute din cuibul pe care îl aveau într-un copac înalt, în Micro 21.

Încercarea pompierilor de a readuce puii în casa lor a eșuat, deoarece militarii nu au reușit să ajungă cu autoscara la copacul din care căzuseră. Din acest motiv, i-au dus la un cabinet veterinar, unde au fost îngrijiți, mai ales că unul dintre ei se rănise la piciorușe. Cei doi pui urmează să fie preluați de Grădina Zoologică din Galați, care le va oferi o nouă casă, în care vor putea crește în siguranță. 

Citit 1321 ori Ultima modificare Joi, 23 Mai 2024 15:20

1 comentariu

  • postat de Iubitor de natură
    Joi, 23 Mai 2024 20:33
    89.136.185.***
    Foarte frumos! Să se procedeze la fel cu toate viețuitoarele care sunt „prietene” cu omul precum și cu oamenii. Am pus „prietene” între ghilimele pentru că prietenia de acest fel este intrinsecă.
    0
    1

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro