De ce e apa caldă murdară?

De ce e apa caldă murdară?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iată o bună întrebare la care nu au găsit răspuns, dar îl aşteaptă, mulţi dintre gălăţeni. În numele lor, publicăm mesajul primit pe adresa redacţiei de la Daniel Ţuţui.

„Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, ca orice român care s-a bucurat de zilele oraşului şi ale ţării, mi-am dat seama că, deşi este frig afară, ar trebui să fac o baie. După ce cada a fost pe jumătate plină cu apă mi-am dat seama că nu am cum să mă curăţ în acea apă, ba chiar o să fiu mai murdar decât am intrat. Iar acest lucru nu se întâmplă rar, ci din ce în ce mai des.

Aş dori să mă ajutaţi cu răspunsul la câteva întrebări, deoarece eu sunt prea mic să pun aceste întrebări şefilor Apaterm:

-    Şefii Apaterm în aceeaşi apă fac baie, sau ei au centrală proprie?

-    Apa este luată direct din Dunăre încălzită şi introdusă în reţea?

-    Au toate blocurile reţea de retur, astfel încât apa caldă să fie în permanenţă păstrată la temperatura adecvată (cea la care este facturată)?

-    Pentru cazurile în care apa este murdară, sau cele în care apa nu are temperatura necesară, cum este asigurată despăgubirea abonaţilor?

-    Au fost sesizări ale asociaţiilor de locatari cu privire la existenţa/necesitatea reţelelor de retur? Câte şi cum au fost soluţionate?

-    Aceasta „apă” „caldă” este furnizată de acelaşi Apaterm care opreşte apa caldă în unele blocuri cu datorii, sau este altul care este conştient că serviciile furnizate lasă foarte mult de dorit şi nu îşi permite, fără nişte investiţii serioase şi fără o politică bazată pe satisfacţia şi respectul faţă de client, să oprească apa caldă mai ales unor clienţi care sunt cu factura la zi, chiar dacă au ghinionul să locuiască într-un bloc ˝cu datorii˝?”, ne scrie cititorul nostru.

Aşteptăm şi noi, la fel ca şi ceilalţi gălăţeni interesaţi, răspunsul oficial al SC Apaterm Galaţi.

Citit 1748 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.