Concurs de proiecte: „Nu toate frunzele sunt bune!”
Foto: Foto: Sorin Pană

Concurs de proiecte: „Nu toate frunzele sunt bune!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul gălăţean Bogdan Ciucă continuă lupta de anduranţă împotriva comercializării şi a consumului de etnobotanice. Pentru această primăvară a pregătit, împreună cu Organizaţia de Tineret a Partidului Conservator, o campanie – „Nu toate frunzele sunt bune” – în care vizează aceste plante. Sunt invitate şi organizaţiile de tineret ale tuturor partidelor politice, precum şi instituţiile mass-media sau societatea civilă.

Provocarea pe care parlamentarul a iniţiat-o constă în depunerea de proiecte la sediul PC de către cei interesaţi, primele trei urmând a fi premiate, iar cel mai bun fiind pus în aplicare la nivel naţional. „În continuare internetul rămâne un magazin uriaş. Lansăm o provocare la o campanie împotriva plantelor etnobotanice. Nu am vrut sa venim noi cu proiectul nostru. Vrem să implicam cât mai multă lume. Aşteptăm în perioada următoare, până în luna mai, propuneri de proiecte care să vizeze această campanie. Se va forma un juriu care va alege cel mai bun proiect”, a declarat Bogdan Liviu Ciucă.

Cum vârsta medie a consumatorilor variază între 15 şi 18 ani, deputatul a declarat că va aduce specialişti în şcolile din oraş pentru a dialoga cu tinerii despre efectele negative ale consumului de astfel de plante.

Citit 3348 ori Ultima modificare Joi, 23 Februarie 2012 23:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.