Aţi văzut-o? Gălăţeancă dispărută fără urmă de la domiciliu

Aţi văzut-o? Gălăţeancă dispărută fără urmă de la domiciliu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ioana Streşină are 54 de ani şi de cinci zile este căutată cu disperare de familie. Apropiaţii femeii spun că au văzut-o ultima dată marţi, 13 martie, şi că de atunci nu mai au nicio veste de la ea.

"În ultima vreme trecea printr-o depresie provocată probabil de faptul că nu mai avea ocupaţie. În 2008 s-a întors de de la sora mea, din Spania, şi de atunci nu şi-a mai găsit locul. Nu avea nici măcar pensie. Era mereu supărată. Ultima dată am văzut-o marţi, când  a venit la mine şi m-a ajutat la treabă. Era foarte îngândurată, iar la plecare mi-a spus că mai trebuia să plece undeva după-amiază, că mai are ceva de făcut", ne-a povestit Veronica Mazilu, fiica femeii.

În seara zilei de marţi, Ioana Streşină a ieşit pe uşa Căminului de pe strada Odobeşti, unde locuia singură, şi nu s-a mai întors. Fiica sa a constatat abia miercuri că plecase, fără a-şi lua la ea nici actele de identitate, nici poşeta şi nici telefonul.

"Am căutat-o peste tot, şi la spitale, şi la morgă. Am anunţat şi la Poliţie, la Secţia 4. Nu mai ştiu unde să merg, parcă a intrat în pământ", mai spune Veronica Mazilu.

Ioana Streşină are 1,65 m înălţime, cca. 65 kg, ochi căprui, păr grizonat, iar ca semn particular, o aluniţă în bărbie.

La data dispariţiei, femeia era îmbrăcată cu o geacă trei sferturi de culoare bej, pantaloni negri, iar pe cap purta o pălărie maro. Cine a văzut-o sau are informaţii care ar putea ajuta la găsirea ei este rugat să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.

Citit 2606 ori Ultima modificare Duminică, 18 Martie 2012 15:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.