„Let’s do it, România!”: Curăţenie generală (şi) la Galaţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbăta viitoare, în 12 mai, tot cetăţeanul cu simţ de răspundere va putea participa la acţiunea de curăţenie generală „Let’s do it, România!”. Anul acesta, acţiunea de curăţenie va îmbrăca o nouă formă, în fiecare judeţ fiind propuse şi alese zonele în care se va face curăţenie. „Ne vom îndrepta atenţia către curăţarea intrărilor şi a ieşirilor din municipiul Galaţi, acestea fiind cartea de vizită a unei comunităţi”, ne-a spus Florin Tofan, manager de proiect ˝Let’s do it, Galaţi 2012˝, şef Serviciu Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor.

Igienizarea mediului în 85 de ţări

În acest an, campania de primenire a mediului înconjurător se va desfăşura în peste 85 de ţări, iar gălăţenii trebuie să dea dovadă de implicare.

“Până în momentul de faţă proiectul este susţinut de Consiliul Judeţului şi Prefectura Galati, de Agenţia Regională de Protecţia Mediului, de ISU şi Consiliul Local. S-au încheiat contracte de sponsorizare cu Restaurantul Monarch, Arcada, Autogara comunei Pechea.Cei care doresc să se înscrie, o pot face la adresa www.letsdoitromania.ro.

 

 

Citit 3447 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Mai 2012 20:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.