“Hai, mami, să salvăm bebeluşul!”

“Hai, mami, să salvăm bebeluşul!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La cinci ani jumate, gemenii Daria-Teodora şi Şerban-Petru Hărăbor au trăit prima misiune de salvare a unui bebe. Aşa se întâmplă atunci când tati, Valeriu Hărăbor, e medic de familie la Vârlezi, iar mami, Anamaria Hărăbor (foto), medic anestezist şi directorul Maternităţii.

Gemenii abia aşteaptă să meargă la Vârlezi, să se joace cu Biţă, căţelul cu trei picioare pe care dr. Hărăbor l-a scăpat de la moarte. Apropo, dl doctor şi-a luat uşa apartamentului şi a pus-o la dispensar!

„Într-o după-amiază a trebuit să vin cu copiii la o urgenţă. Le-am spus: «Hai, mami, să salvăm un bebeluş!». Pătrunşi de importanţa momentului, s-au îmbrăcat rapid: «Bagă viteză, mami, să salvăm bebeluşul!» Au fost foarte încântaţi că au făcut parte din echipă”, povesteşte dna doctor Hărăbor.

Chemată în urgenţă să dea anestezie într-o sarcină gemelară, de emoţie “plângea pacienta, plângeam şi eu!”. Barza n-a avut rol în familia Hărăbor, pentru că gemenii au ştiut de la bun început că au stat în burtica lui mami. De ce mami? “Pe bonă o strigă mama, eu sunt mami!”, zâmbeşte dna doctor…

Citit 3021 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.