Lista viitorilor beneficiari ANL

Lista viitorilor beneficiari ANL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În prezent, la Primăria municipiului Galaţi există 3.456 de cereri pentru acordarea unei locuinţe ANL, cu chirie. Dintre acestea, 1.039 de dosare (988, plus 51 cereri din partea persoanelor cu dizabilităţi) au fost punctate, iar în urma afişării punctajului obţinut (maxim 63, minim 51), s-au primit 153 de contestaţii.

„Până la următoarea şedinţă a Consiliului Local, care va avea loc joia viitoare [26 februarie], se vor soluţiona contestaţiile şi se va aproba lista de priorităţi, ordine care va fi păstrată timp de doi ani. În această perioadă sperăm să construim minim 400 de locuinţe şi vom da şi locuri de casă pentru construcţie”, a spus primarul Dumitru Nicolae. Acesta a precizat că în cursul acestui an „vor primi repartiţie şi poate şi case primii 200”.

Cât priveşte comunicatul recent al DNA, potrivit căruia procurorii l-au arestat pe administratorul unei firme din Galaţi care a fost prins în flagrant delict în timp ce primea 3.500 de euro pentru a aranja obţinerea unei locuinţe ANL, primarul a comentat „cu cât sunt prinşi astfel de oameni, cu atât ne bucurăm… oricum, lista de priorităţi nu poate fi influenţată”. Deşi administratorul se pare că s-a lăudat că va putea interveni pe lângă un funcţionar din primărie pentru favorizarea anumitor dosare, primarul Dumitru Nicolae nu crede că un angajat de-al său ar putea face aşa ceva: „aşa s-a lăudat administratorul…”.

Citit 3639 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.