Fără Dumnezeu nu se poate

Fără Dumnezeu nu se poate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Dr. Liliana Docan (foto) a trăit multe situaţii pe muchie de cuţit, dar şi nenumărate momente fericite. “Dumnezeu m-a ajutat să nu fiu niciodată pusă să aleg între mamă şi copil.

Legea spune să alegi mama. Eu sper să nu mă pună în această situaţie. Ca şi colegii mei, am avut situaţii în care simţeam că parcă nu reuşesc să scot mai repede copilul din burta mamei”, ne-a mărturisit medicul ginecolog.

Părinte, copilul tău plânge!

S-a întâmplat într-o zi de 8 Martie. O viitoare mămică, soţie de preot, a venit la control. Mai avea puţin până la naştere, dar când a consultat-o a descoperit că dilataţia era completă. În 30 de minute a născut.

“Copilul plângea când l-am sunat pe tătic să-i spun «Părinte, Ioan, fiul tău plânge!» Noroc că stătea pe scaun!”, povesteşte dr. Liliana Docan.

Mâna divină

“Degeaba am tăia şi coase noi, dacă nu ar vindeca Dumnezeu. Sunt situaţii când sarcina merge normal, şi cu câteva săptămâni înainte de naştere, face mama o indigestie, fără motivaţie. Noroc că aşa diagnostichezi o suferinţă fetală care ar fi ucis copilul.

Asta e mâna divină, că ţi-a adus-o la consult, altfel pierdeai un copil perfect sănătos. La fel şi atunci când, după ce a ieşit copilul, până să scoţi placenta, vezi că era cordonul ombilical înnodat şi îi mulţumeşti lui Dumnezeu că nu s-a strâns”, spune medicul ginecolog.

Citit 2137 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.