Doctorul Doboş operează la parterul Turnurilor Gemene! Puneţi burţile sub lupă!

Doctorul Doboş operează la parterul Turnurilor Gemene! Puneţi burţile sub lupă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ploi de lacrimi amare (şi puţin sărate) au curs dis-de-dimineaţă în ligheanul cu mâncare al celei mai grase femei de pe planetă. La cei 47 de ani ai săi şi la cele 317 kilograme pe care le-a strâns, Paulline Potter din Statele Unite a plâns cu trei rânduri de lacrimi în ciorba de burtă pe care o mânca la micul dejun, până când toată smântâna a prins un gust prea sărat şi a fost nevoie să mai adauge un bidon de 5 kilograme, ca să dreagă gustul mâncării. Biata femeie tocmai văzuse la Pro Tv Internaţional că dr. Călin Doboş din Galaţi a pus sonda de lipoaspiraţie în cui şi a închis una dintre puţinele clinici de chirurgie estetică înfiinţate la parter de bloc, în Europa. Supărată, în primul rând, că a consumat atâta smântână la o masă şi gândindu-se la siluetă, americanca s-a gândit imediat să îl dea în judecată pe medicul gălăţean. Apoi a mirosit prin spatele canapelei nişte ceafă de porc de la gustarea de dinaintea micului dejun şi s-a mai liniştit.

Surse din cadrul clinicii gălăţene, care au preferat să îşi păstreze anonimatul, ne-au declarat că dr. Doboş discuta deja de multă vreme cu Paulline, pe care aproape că o convinsese să vină în oraşul nostru pentru o liposucţie.

Se pare, însă, că după ce a început vreo două operaţii de mărire de penis care s-au soldat, de fapt, cu schimbarea sexului pacienţilor, dr. Doboş îşi cam pierduse încrederea în sine şi o tot amâna pe americanca dornică să scape măcar de vreo 200 de kilograme. Ce va face acum Paulline şi cine o va scăpa de cantitatea impresionantă de osânză? Cel mai probabil, tot medicul gălăţean, a cărui pregătire medicală de excepţie va fi apreciată încă de la prima intervenţie pe care o va face în clinica pe care urmează să şi-o deschidă la New York, la parterul Turnurilor Gemene aflate în curs de construcţie.

Cică dincolo de Ocean e mai multă osânză de îndepărtat, aşa că afacerile ar merge mai bine.

Ileana C(osânza)na


Important!

Toate materialele incluse în această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare. Informaţiile prezentate în această pagină pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse în această pagină sunt proprietatea cotidianului „Viaţa liberă”. Toate drepturile rezervate „Viaţa liberă”.


 

 

Citit 2169 ori Ultima modificare Vineri, 22 Februarie 2013 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.