Incredibil! Marius Stan, suspectat că se ocupă şi de Primărie
Foto: Foto: Sorin Pană

Incredibil! Marius Stan, suspectat că se ocupă şi de Primărie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Află ce s-a mai întâmplat în ultima săptămână în Galaţi * Pâslaru şi Ciucă, urmăriţi de urşii din pădurile judeţului * Cum a ajuns Chebac să fie dat afară din Cudalbi


Mai multe persoane din cadrul clubului Oţelul Galaţi s-au arătat deranjate, într-un cadru privat, de faptul că Marius Stan petrece cam mult timp pe la Primărie, în loc să se ocupe de sportul gălăţean. Astfel, surse din club afirmă că Stan a zăbovit aproape cinci minute săptămâna aceasta la biroul din Domnească 38 şi chiar şi-a pus semnătura pe o serie de acte oficiale ale urbei. "Este inacceptabil. La început mai era cum mai era, că încerca să conducă oraşul prin telefon, dar acum deja nu se mai poate. I-am acceptat acest capriciu, dar deja lucrurile s-au înrăutăţit. Am auzit chiar că ar fi primit o familie cu nouă copii în audienţă pentru o locuinţă socială. Doamne fereşte! Păi nu se poate aşa ceva. Cum să te ocupi cu prostii din astea, când fotbaliştii de la Oţelul mai au doar câteva zeci de mii de euro prin conturi? Sportul arde şi Stan se piaptănă", s-a confesat un angajat al clubului. Acesta susţine că Stan şi-a mai spălat totuşi din păcate cu gala de box de vineri seară. "Noroc cu boxul ăsta. S-a mai scos cât de cât, pentru că am auzit că a luat ceva bănuţi de la asfaltări şi de la salubritate ca să îi plătească pe săracii băieţi care au urcat în ring", a mai spus angajatul de la Oţelul. Marius Stan a adoptat o atitudine defensivă în acest scandal mocnit. "Au dreptate sărmanii, m-a luat valul. Însă nu am avut ce face, că m-a rugat Mihai Costache să îl ajut cu nişte chestii de administraţie. Vă promit că nu se va mai întâmpla. De-acum înainte Costache să se descurce singur cu oraşul", a reacţionat Stan.

Funcţionar CJ dat afară pentru că a mâncat la prânz trei căţei de usturoi

Marcel Azorel, angajat al Consiliului Judeţului Galaţi, a fost dat afară de preşedintele Bacalbaşa pentru că la ciorba de burtă pe care a comandat-o la prânz a pus şi trei căţei de usturoi. "Niciun căţel, fie el şi de usturoi, nu va avea de suferit cât voi fi eu preşedinte CJ. În acest sediu ciorba de burtă şi peştele prăjit se vor mânca doar cu hrean. Căţeii sunt specii protejate în acest sediu", a tunat Bacalbaşa. În schimb, Gelu Lăbuş, paznic de noapte la CJ, a scăpat mai ieftin, doar cu avertisment, după ce s-ar fi lăudat unor colegi că i-ar fi tras "un câine" în boscheţi lu' tanti Geta de la compartimentul Juridic. În urma acestor incidente, preşedintele CJ s-a ales cu o nouă poreclă. În loc de "Ba cal, ba şa", angajaţi îl strigă "Ba câine, ba zgardă".

Urşii homosexuali, îngroziţi de legea vânătorii Ciucă şi Pâslaru

Consiliul Urşilor Pederaşti din Pădurile Galaţiului (CUPPG) a luat atitudine faţă de noua variantă a legii vânătorii, promovată de cuplul Pâslaru&Ciucă, care interzice vânarea femelelor din speciile terestre. Urşii au catalogat drept incorectă politic decizia de a nu se mai vâna decât masculii din păduri, dar au fost, totuşi, de acord cu propunerea de ucidere a păsăricilor. "Pâslaru a fost un domn, că a propus vânarea păsăricilor. Îl înţelegem pe deplin, pentru că astea sunt cam singurele păsărici de care mai poate să aibă parte. În schimb, Ciucă ne-a cam lucrat pe la spate, vrea să ne omoare cu arcul. Îi transmitem pe această cale domnului Marcu că nu va reuşi să ne îngenuncheze", se arată într-un comunicat de presă al CUPPG.

Altfel, din câte se pare, Ciucă ar mai fi dorit ca vânătorii să fie obligaţi să poarte kilt în loc de costumul de camuflaj, astfel încât participanţii să fie mereu pregătiţi pentru orice tip de partidă. Propunerea nu a fost înghiţită de Pâslaru, care s-a temut că nu există kilturi suficient de scurte astfel încât să i se vadă şi lui cocoşul. În altă ordine de idei, Pâslaru a anunţat că va modifica şi legea pescuitului, în vederea ridicării prohibiţiei la macrou pe Dunăre. "Oricum, speciile noastre au cam dispărut. Nu mai am crap, am doar ciortan, nu am ştiucă, am doar mârliţă, nu am şalău, am doar strapazan, nu am somn, am doar somotel. Aşa că ne băgăm la macrou. De ce să îl importăm din Norvegia, când îl putem prinde aici?", ar fi declarat Pâslaru.

Eugen Chebac, renegat de consătenii din Cudalbi pentru că pune gheaţă în whiskey

Consiliul Local Cudalbi a decis să îi interzică accesul în comună parlamentarului Eugen Chebac, după ce s-a aflat că fostul preşedinte al CJ pune în paharul de whiskey cel puţin trei cuburi de gheaţă. "Ani la rândul am militat pentru puritatea alcoolului. Dumnealui ştie bine asta, pentru că ne-a ajutat mult să luăm măsuri împotriva cârciumarilor care botezau tăria. Iar dumnealui acum îşi pune singur apă în pahar. Chiar dacă e îngheţată, tot apă este. E inacceptabil. Nu-l vom mai primi în comună, nici măcar la Festivalul Tescovinei", a declarat secretarul primăriei din Cudalbi. De supărare, Chebac s-a retras la Hanu Conachi, unde a comandat două mici.

Mii de butoaie cu murături de contrabandă descoperite în pivniţa Ecosal

Şefii Ecosal riscă să fie condamnaţi penal după ce în pivniţa societăţii au fost descoperite mii de butoaie cu murături de contrabandă. Surse din cadrul DNA afirmă că la murături au fost folosite cantităţi imense de sare achiziţionată din bani publici pentru deszăpezirea din această iarnă. "Conducerea Ecosal a comandat mai multă sare decât avea nevoie pentru deszăpezire şi a folosit-o la murături. Este vorba despre gogonele, varză şi pepeni, marfă care urma să fie vândută pe piaţa neagră din Cudalbi, acolo unde e cererea mare de acritură", se arată într-un comunicat de presă al DNA.

Câinele de Pază al Democraţiei


 

Important!

Toate materialele incluse în această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare. Informaţiile prezentate în această pagină pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse în această pagină sunt proprietatea cotidianului „Viaţa liberă”. Toate drepturile rezervate „Viaţa liberă”.


 

Citit 3313 ori Ultima modificare Vineri, 22 Februarie 2013 21:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.