Tania Bogdan, în „Enciclopedia personalităţilor din România”

Tania Bogdan, în „Enciclopedia personalităţilor din România”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ediţia a III-a a „Enciclopediei personalităţilor din România”, scoasă de Editura „Who is Who”, apare şi numele fostei inspectoare şcolare generale Tania Iuliana Bogdan – actualmente vicepreşedinte CJ.

„În urmă cu doi ani, m-am trezit cu un domn care mi-a propus să-i dau un CV pentru a fi publicat în această enciclopedie. Am fost destul de neîncrezătoare, dar le-am oferit în final CV-ul, pentru că oricum activitatea mea este cunoscută de toată lumea.

Multă vreme n-am mai primit nicio veste. Soţul meu mă  tot tachina, când într-o zi am primit diploma şi peste ceva timp şi volumul, o ediţie de lux, care arată foarte bine şi care are numele meu tipărit pe copertă cu litere aurite. Părinţii mei s-au bucurat foarte mult, mai ales că la prezentarea mea apare şi numele bunicilor mei, unul dintre ei a fost primar liberal al comunei Slobozia Conachi, iar celălalt - erou dispărut pe front în cel de-al Doilea Război Mondial”, ne povesteşte Tania Bogdan, arătându-ne cu mândrie diploma şi tomul gros şi frumos aurit care va avea peste ani, în sânul familiei, o valoare inestimabilă.

Citit 2959 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.