Fundaţia Familia din Galaţi şi-a sărbătorit copiii din centrul de zi

Fundaţia Familia din Galaţi şi-a sărbătorit copiii din centrul de zi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Membri ai Fundaţiei Familia şi voluntari ai Asociaţiei ATAC au organizat un eveniment pentru copiii din centrul de zi al fundaţiei. Acţiunea, care a avut loc pe 15 mai, a fost prilejuită de Ziua internaţională a familiei şi de Săptămâna naţională a voluntariatului. După o masă rotundă în care au fost înmânate scrisori, voluntarii i-au invitat pe copii pe terenul de sport, unde au luat parte la mai multe jocuri. Fundaţia Familia este o organizaţie nonguvernamentală înfiinţată în urmă cu 16 ani.

Citit 3571 ori Ultima modificare Vineri, 17 Mai 2013 11:38

2 comentarii

 • postat de Smaranda
  Vineri, 17 Mai 2013 21:42
  ...Si ma rog,cine este "seful" Fundatiei, membri marcanti, etc...Scrieti numai nimicuri! Halal gazetari!
  0
  0
  Raportează
 • postat de haosin dgaspc
  Vineri, 17 Mai 2013 16:49
  de ce astfel de evenimente nu se organizeaza si la Protectia Copilului Galati , AVEM CENTRE DE ZI unde nu exista nici un copil , gen cel din curtea fostului Centru UNIREA, unde se cheltuiersc f multi bani , iar rezultatele sun zero. Dar sa nu uitam ca acolo a fost uns sef d-l VELICI, mana dreapta a d-nei CRISTOLOVEANU , dupa ce ia fost desfiintat postul de sef problematica medicala. oricum acest serv functiona doar pe hartie ca toate problemele medicale care apareau la copii din centre erau rezolvate in centre medicale din oras... acest serv nu a luat niciodata contact cu acesti copii, nu cunosc probleme medicale a acestor napastuiti.
  de ce astfel de Fundatii se pot organiza atlfel incat acestor copii sa le fie bine , iar la PROTECTIA COPILULUI GALATI , institutie care cheltuie 70% din BUGETUL CONSILIULUI JUDETEAN este haos. Se fac ctr ptr achizionarea de " tot felul de " gunoaie" si ma refer aici la legumele si fructele care sunt aduse in centre preparatele din carne , produsele de curatenie care sunt "apa de ploaie", detergentul de rufe care e mai mult soda de rufe decat detergent de rufe. Dar toate aceste ctr sunt semnate de mai marii DGASPC -CRISTOLOVEANU si VADANA, CA DOAR AU EXPERIENTA DE LA AJOFM , Cristoloveanu mai numita si ANA PAUKER datorita prostiei si stilului dictatorial si arogant pe care il afiseaza in instItutia pe care o conduce tot politic... singura ei ocupatie a fost amantul -NICA si POLITICA cel care o tine pe functie , nu ca ar avea vrreo pregatire in acest domeniu. A facut un curs de asistenta sociala cu muritorii de rand din acea inst in mai 2012 , .. pe curand
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.