Apel umanitar! Marian Preda, cu un pas mai aproape de a vedea din nou

Apel umanitar! Marian Preda, cu un pas mai aproape de a vedea din nou
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marian Preda, gălăţeanul despre ale cărui probleme de sănătate am scris în luna martie a acestui, an vrea să mulţumească persoanelor care au donat în contul bancar deschis de el suma de 1.000 de lei. Între timp, Marian a obţinut şi o pensie de handicap, care se duce lunar mai ales pentru plata medicamentelor.

Marian Preda are 39 de ani. Un bărbat în putere până la începutul anului 2012, viaţa i s-a schimbat total în momentul în care a aflat că suferă de o formă de cataractă pentru care are nevoie destul de rapidă de operaţie. Doar că intervenţia costă în jur de 4.000 de lei, mult peste posibilităţile lui. În lunile care au urmat diagnostic, pe măsură ce vederea îi devenea din ce în ce mai înceţoşată şi fiecare efort de a privi era însoţit de dureri puternice de cap, Marian a avut, în interval de doar câteva săptămâni, două infarcte miocardice. A urmat o operaţie pe cord destul de complicată, în urma căreia bărbatul nu şi-a revenit nici până în prezent. Analizele de sânge făcute înainte de operaţie au arătat că suferă şi de hepatită cronică. Ca şi cum toate aceste boli nu ar fi fost deja prea mult, bărbatul a aflat că suferă şi de spondilită anchilozantă.

„Mai am nevoie de încă 3.000 de lei pentru a mă putea opera. Între timp, pentru că tot nu am o locuinţă, aş vrea să îngrijesc un bătrân. Tot ce îmi doresc în schimb este o cămăruţă în  care să pot sta”, spune gălăţeanul. Pentru cei care vor să-l ajute pe Marian să vadă din nou există contul în lei deschis pe numele lui la BCR: RO44RNCB0705118738330001.

Citit 1027 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iunie 2023 06:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.