Ce părere au gălăţenii despre centrul Galaţiului
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Ce părere au gălăţenii despre centrul Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Maria Georgescu, 72 de ani, pensionară: „În centrul Galaţiului este o mare problemă lipsa curăţeniei. Este un cartier central, dar degeaba. Pe lângă problema mizeriei, mai este şi cea a unor garaje construite ilegal. Este adevărat că cei responsabili cu salubrizarea nu îşi dau interesul, dar şi cetăţenii sunt vinovaţi pentru că nu respectă curăţenia. Dacă nu am mai arunca la întâmplare ambalajele şi am avea grijă să păstrăm curăţenia, poate că am trăi altfel”.
Liviu Munteanu, 55 de ani, macaragiu: „Unde se duc banii noştri? Plătim taxe şi impozite, iar, în schimb, ce primim? Banii se duc la ei în buzunar? Ar trebui ca cei pe care i-am ales să aibă mai multă grijă de cetăţeni şi de oraş. Bani sunt, dar este nevoie de preocupare şi interes. Lumea trăieşte din ce în ce mai rău şi nu mai este mult până să se răscoale. Toată lumea este nemulţumită. Într-o zi, va răbufni”.
P.A., pensionar, locatar al blocului B de la Parfumul Teilor - „Între blocurile A şi B, exista spaţiu verde şi îţi era mai mare drag să stai, să ieşi cu copiii afară. Acum, însă, porţiunea dintre blocuri este stăpânită de câini şi de maşini. Sunt aşa mulţi câini încât noaptea nu se poate dormi. Ca să laşi un geam deschis, este imposibil. Miroase cumplit a excremente de câine. Sunt peste tot, nici nu mai poţi călca. Toţi câinii de pe stradă se strâng acolo şi fac o hărmălaie de nedescris. Şi de la câinii maidanezi se face mizerie, dar şi de la câinii de apartament. Ies vecinii cu ei la plimbare şi nu strâng după ce animalul îşi face nevoile. Locuiesc de mult timp aici, dar înainte nu era aşa ceva. Era o frumuseţe: aer curat, spaţiu verde. Acum, câinii au invadat tot”.
Marin Tudorache, pensionar – „Eu am o singură nemulţumire şi dezamăgire: faptul că, în campania electorală, deputatul Florin Pâslaru ne-a promis că-l va ajuta pe părintele Bisericii Pantelimon să repare lăcaşul de cult. Au trecut atâtea luni de atunci şi ioc să dea ceva pentru biserică. A promis şi atât, nimic mai mult. În oraş am văzut foarte multe biserici în renovare, dar pentru a noastră nu a întins nicio mână de ajutor”.

 

Citit 955 ori Ultima modificare Duminică, 04 August 2013 16:24

2 comentarii

 • postat de @Ion
  Luni, 05 August 2013 19:31
  89.136.1.***
  1. centrul e plin de pensionari, si probabil au intervievat pe cei ce erau prezenti acolo.
  2. unii dintre acesti "comunisti" au dreptate, chiar ESTE mizerie si chiar vrem sa stim UNDE se duc taxele noastre pentru ca sigur nu unde trebuie.

  Dar majoritatea acestor pensionari uita ca multi dintre ei sunt cei ce arunca gunoaiele ca nesimtitii - pe unul din ei l-am prins chiar eu si in loc sa se explice a spus ca daca nu imi convine sa imi mut garajul ca el nu are chef sa ocoleasca.
  Pai ce e asta?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ion
  Luni, 05 August 2013 01:59
  5.13.216.***
  Dar de ce nu le luati interviuri si tinerilor? Aaaaa, pentru ca va plac parile unor oameni care tanjesc dupa comunism in fiecare secunda. Pentru ca parerile tinerilor v-ar deranja. Oare de asta? Cum e d-le Crangan, tinerii sunt promovati in ziarul acesta, nu? Parca asta era raspunsul la o intrebare care v-a ridicat parul pe ceafa acum ceva timp.
  Un ziar facut de mediocri pentru niste pensionari senili!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.