Cum îţi intri în formă cu puţine calorii / Trei băuturi energizante fără efecte secundare

Cum îţi intri în formă cu puţine calorii / Trei băuturi energizante fără efecte secundare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zilele călduroase nu par să ţină cont de apropierea calendaristică a toamnei. Cu ajutorul următoarelor băuturi vei reuşi mai bine să faci faţă temperaturilor ridicate fără a adăuga nimic la greutatea ta corporală.

Limonada cu ghimbir

Dacă vrei să alungi senzaţia de moleşeală cauzată de căldură şi să-ţi „încarci bateriile“, prepară-ţi o limonadă gustoasă cu ghimbir. Taie cubuleţe 100 de grame de ananas, apoi adaugă o jumătate de lămâie şi o linguriţă cu ghimbir ras. Toate ingredientele se zdrobesc cu ajutorul unei linguri de lemn, iar deasupra se pune apă rece. Te vei delecta astfel cu o limonadă savuroasă, puţin acidulată, dar plină de vitamine şi minerale care te vor revitaliza. Poţi sta liniştit sau liniştită în privinţa siluetei, întrucât un pahar are numai 150 de calorii. În cazul în care vrei s-o îndulceşti, optează pentru o linguriţă cu miere.

Amestecul de fructe şi iaurt

În unele dimineţi chiar nu ai timp să faci micul dejun, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să-ţi iei porţia zilnică de energie. Îţi ia doar cinci minute să pregăteşti o licoare delicioasă care să conţină toate substanţele nutritive necesare pe timpul zilei. Ai nevoie de două piersici, din care ai scos sâmburii, 100 de grame de zmeură, 100 ml de suc proaspăt de portocale şi 100 ml de iaurt nu foarte gras. Se combină şi apoi se pun toate într-un blender, timp de un minut. Adaugă puţină gheaţă şi va deveni băutura ta preferată în zilele călduroase. În plus, conţine doar 160 - 200 de calorii.

Sucul de legume creşte rezistenţa la efort

Pentru momentele în care oboseala parcă te doboară şi nu te mai poţi concentra, pregăteşte-ţi o băutură delicioasă din fructe şi legume proaspete. Amestecă într-un blender două mere fără coajă şi sâmburi, o jumătate de portocală şi doi morcovi. Când s-au omogenizat, adaugă apă în funcţie de consistenţa pe care ţi-o doreşti. Vei avea parte de un preparat simplu, sănătos şi săţios, iar cele 200 de calorii pe care le oferă organismului se vor elimina rapid pentru că vei fi mult mai energic decât de obicei.

Citit 2279 ori Ultima modificare Luni, 19 August 2013 22:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.