Focarul de mizerie de pe Tecuci 101 a fost îngrădit
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Focarul de mizerie de pe Tecuci 101 a fost îngrădit
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Imobilul situat pe strada Tecuci la numărul 101 a fost, până nu demult, ţinta hoţilor, boschetarilor, dar şi a ignoranţei localnicilor din zonă care transformaseră casa şi curtea într-un depozit de deşeuri. Veritabilul focar de mizerie se afla nici mai mult nici mai puţin pe proprietatea ce aparţine municipalităţii, şi cum orice bun public e bun de furat, obiectivul rămăsese inclusiv fără gard. Acest aspect a creat, pentru multă vreme, o "deschidere" către mizerie şi bălării pentru oricine ar fi trecut prin zonă.

La începutul verii, mai mulţi riverani ne-au semnalat dezastrul care pusese stăpânire pe locaţie şi cereau vehement Primăriei să ia măsuri urgente. Municipalitatea pare să-şi fi ţinut promisiunea de a include adresa în traseul de patrulare a Poliţiei Locale şi chiar a dispus montarea unui gard provizoriu, din OSB, care are măcar meritul de a masca bălăriile din curte.

Din păcate însă, se pare că paravanul nu este un obstacol prea serios pentru cei care nu prea ştiu la ce foloseşte tomberonul de gunoi, deoarece deşeurile menajere sunt aruncate în continuare cu nonşalanţă din stradă, fix după gărduţul care ar putea dispărea şi el într-o noapte, bucată cu bucată.

Citit 1504 ori Ultima modificare Duminică, 15 Septembrie 2013 17:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.