Oameni muşcaţi de patrupede: Maidanezi agresivi bântuie pe străzile cartierului Fileşti
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Oameni muşcaţi de patrupede: Maidanezi agresivi bântuie pe străzile cartierului Fileşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai mulţi gălăţeni care locuiesc în cartierul Fileşti au ajuns la spital, după ce au fost muşcaţi de maidanezi. Pe străzile cartierului „patrulează” haite de câini comunitari, care pun în pericol viaţa copiilor şi a adulţilor, întrucât animalele fără stăpân sunt extrem de agresive, iar seara, mulţi dintre locuitorii cartierului sunt nevoiţi să meargă înarmaţi cu nuiele pentru a se proteja. Oamenii solicită conducerii Serviciului Public Ecosal să se deplaseze în cartier pentru a aduna patrupedele de pe străzi. „Am fost muşcată de un câine în urmă cu ceva timp. Sunt foarte periculoşi unii dintre maidanezi. Se adună la ghenele de gunoi, se înmulţesc. Sunt peste tot în cartier”, ne-a spus Georgeta Păcuraru.

Cele mai multe haite de câini comunitari se află în zona caselor noi din cartierul Fileşti, pe strada V.A. Urechia, dar şi în zona Gării. Oamenii se plâng că le este teamă, de multe ori, să treacă pe lângă patrupede şi preferă să aştepte, în faţa porţii, ca animalele să se îndepărteze, pentru a putea merge acolo unde au nevoie. „Nu-mi las niciodată nepoţeii să meargă singuri pe aici din cauza câinilor. Îi duc la autobuz şi apoi îi aştept în staţie, după ce termină orele. Autorităţile ar trebui să-şi mai facă timp şi să treacă şi pe la noi. Să văd eu dacă cei pe care i-am votat au curaj să meargă pe jos în cartierul nostru”, a afirmat o gălăţeancă, care locuieşte pe strada V.A. Urechia.

Citit 1039 ori Ultima modificare Duminică, 22 Septembrie 2013 16:26

2 comentarii

 • postat de dana
  Luni, 23 Septembrie 2013 14:56
  82.63.199.***
  DA, asa este D-le Stefan !!! Ne plingem......dar tot persoanele cu liipsa bunului simt arunca catelusii
  in strada !!!Daca ma uit bine la fotografie, un ciine e mic, ceilalati nu sint de taglie marie, deci sint
  ciini tineri, ..!!!Pina nu se schimba mentalitatea oamenilor.......imi pare rau dar nu se rezolva nimic !!!
  1
  0
  Raportează
 • postat de stefan
  Luni, 23 Septembrie 2013 09:54
  89.137.221.***
  ha ha. Si cum ajung cainii in strada?? Simplu. Daca te duci prin curti nu gasesti un caine sterlizat. Asa ca sa lase ciocu' mic. Aia sunt fosti caini de curte pe care i-au arucat in strada sau din puii de caine pe care-i arunca anual?? Asta se intampla in tot orasul.
  1
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.