Vineri, la Universitate, sunt puse la bătaie 381 de locuri de muncă
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Vineri, la Universitate, sunt puse la bătaie 381 de locuri de muncă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sunt oferte şi pentru viitorii angajaţi cu studii medii, dar şi pentru cei cu facultate


„Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi” de astăzi - deschisă în foaierul Universităţii „Dunărea de Jos”, începând cu ora 9,00 - va reuni 54 de angajatori care oferă 381 de locuri de muncă. Oferta este modestă, este o picătură într-un ocean de cereri, dacă o raportăm la cei 4.075 de absolvenţi gălăţeni (885 cu studii superioare, 3190, cu studii medii), aflaţi, la sfârşitul lunii august, în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi.

Locuri pentru ingineri, dar şi pentru arhitecţi peisagişti

În lipsa deschiderii marilor afaceri economice, absolvenţii de studii superioare din Galaţi  se vor mulţumi cu oferte mici, de câte două-trei locuri, în diverse domenii. Sunt anunţate posturi precum economist, contabil, evaluator riscuri, agent turism şi de vânzări. Au ceva şanse şi absolvenţii de Arhitectură urbanistică şi peisagistică. Tot pentru tinerii cu studii superioare sunt oferte de asistent manager, consultant comercial şi financiar, consultant vânzări. În privinţa absolvenţilor de învăţământ tehnic, e nevoie de ingineri specialişti în instalaţii electrice, instalaţii alimentare cu apă şi canalizare, instalaţii gaze, drumuri şi poduri, în structuri metalice şi în lemn, în industria textilă şi altele.
Cât priveşte ofertele pentru absolvenţii de studii medii, aceştia vor putea să lase CV-uri unor agenţi economici pentru posturi de asistent în brokeraj, asistent medical generalist, vânzător, lăcătuş construcţii mecanice, vopsitor auto, electrician întreţinere reparaţii, bucătar, ospătar.

51 de slujbe la Tecuci

Simultan, la Tecuci, angajatorii şi absolvenţii se întâlnesc la sala „Ion Petrovici”, acţiune la care au răspuns 15 societăţi care oferă 51 de locuri de muncă tinerilor absolvenţi. Este nevoie de ingineri horticol şi agronom, de consultant financiar, dar şi de administrator, laborant chimist, manichiurist, frizer, casier, ambalator, lucrător comercial, montator rigips, muncitor necalificat, vânzător, zidar, zugrav.

Citit 3077 ori Ultima modificare Joi, 26 Septembrie 2013 17:59

5 comentarii

 • postat de Daniel
  Vineri, 27 Septembrie 2013 15:46
  89.137.227.***
  Am fost la acest targ de job-uri si la o conversatie mai indelungata cu reprezentantii am aflat ca cele mai multe locuri erau deja ocupate dinaintea deschideri acestui eveniment
  1
  2
  Raportează
 • postat de smecher
  Vineri, 27 Septembrie 2013 12:50
  5.13.218.***
  e bun asa daca sunt locuri de munca
  1
  1
  Raportează
 • postat de Laura N.
  Vineri, 27 Septembrie 2013 08:53
  94.177.145.***
  Intrebarea imperios necesara este: De ce VL, ziarul de informare cel mai cumparat si citit de galateni, anunta Bursa locurilor de munca de vineri, ora 09.00, abia vineri, la miezul noptii? Nu ar fi normal sa fie anuntata/promovata cu cateva zile inainte, ca sa stie si sa participe oamenii interesati?
  1
  16
  Raportează
 • postat de Escu
  Vineri, 27 Septembrie 2013 08:17
  5.13.160.***
  10 locuri sunt pentru partener Avon, 10 pentru partener Oriflame. Maxim 10 locuri sunt interesante, in rest oferta este slaba. Ah....si agent vanzari Arabesque ( zona Tulcea, fier beton ). Desi eu am un loc de munca stabil cat de cat de aproape 4 ani de cand am revenit in oras imi caut mereu un loc de munca mai bun.... Am fost aproape la toate bursele de munca la Universitate, si asta este ce am vazut mereu. Doar 1, 2, 3 locuri pentru ingineri in combinat, 2, 3 pentru MenaromPec, 1 lucrator comercial la Staer, consultat asigurari Astra, Omniasig,,,etc plus cele enumerate mai sus. Nu am fost ironic si nu am exagerat cu nimic. Asta am vazut de cate ori am fost. Shi sa stiti ca la fel este si la Iasi de exemplu. Am fost si acolo si in plus aveau locuri de munca in industria textila pentru ca e in floare la ei pe domeniul privat, dar posturi platite prost...Baza este in continuare domeniul IT, TELECOMUNICATII, WEB....cei care sunt pasionati sa invete mai bine si vor reusi....
  0
  4
  Raportează
 • postat de Job
  Vineri, 27 Septembrie 2013 07:33
  69.209.232.***
  Baaa si care sunt salariile faimose pe care job-urile alea le ofera ????? cat ..250-300 de Euro pe luna???? sau cat????? Vai mama voastra ,,Galati , Romania, UE ,,aoleo si vai de voi ,, auzi u job-uri la noul GGGalati ...heheheh
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.