Andreea Dicianu, locul II la Miss Teenager Romania 2011

Andreea Dicianu, locul II la Miss Teenager Romania 2011
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ambiţie, frumuseţe, naturaleţe, inteligenţă, atitudine, aceasta este reţeta de succes care a adus-o pe Andreea Dicianu pe podiumul unui prestigios concurs de frumuseţe, Miss Teenager Romania 2011, şi în atenţia unui designer celebru, Rita Mureşan. Frumoasa a împlinit 18 ani, învaţă în clasa a XII-a la Liceul „Elena Doamna” şi ţinteşte cu mult curaj către Miss Universe. Viitorul Andreei este legat fie de jurnalism sau de modeling şi design vestimentar. Conştientă de ceea ce este mai important pentru ea, Andreea a spus „pas” emisiunii „Next Top Model” by Cătălin Botezatu, pentru a participa la proiectul şcolar „Leonardo da Vinci”. Trei săptămâni a muncit într-o patiserie din Valencia, dar a şi vizitat obiective minunate din Spania.
Preferata juriului
Andreea Dicianu a ajuns în această industrie a frumuseţii anul trecut, când a participat la primul sezon al concursului Miss Teenager Romania, organizat de celebrul designer Rita Mureşan, când s-a clasat a cincea. Tocmai asta a ambiţionat-o să vină şi anul acesta. „Tata a văzut reclama la televizor şi mi-a spus să încerc. Dintr-o joacă, a devenit ceva serios. În spatele unui concurs de miss este multă muncă: coregrafie, atenţie, repetiţii. Am fost încurajată de părinţii mei, şi îi asigur şi pe ceilalţi părinţi că Miss Teenager este cel mai serios concurs de miss din România. Într-un concurs de miss contează aspectul fizic, dar şi inteligenţa, naturaleţea, frumuseţea interioară”, ne-a mărturisit Andreea Dicianu. Chiar dacă nu va reprezenta România la Miss Teenager Universe 2011 din Guatemala, aşa cum o va face câştigătoarea locului I, Diana Codruta Dinu din Buzău, Andreea Dicianu este mulţumită de performanţa ei. A fost favorita juriului format din Rita Mureşan, Cezara Dafinescu, Alin Gălătescu, Maria Păuna, Ema Dumitrescu – câstigătoarea Miss Teenager Universe 2010 şi a “Next Top Model”, Florin Munteanu, Ilinca Brânzei şi Cristian Zgabercea.
Model de viaţă
„O admir foarte mult pe doamna Rita Mureşan atât pentru ceea ce face, cât şi pentru ceea ce reprezintă în domeniul modei şi al concursurilor de frumuseţe. A avut grijă de noi ca o mamă. Şi este o mamă extraordinară pentru că are două fetiţe frumoase şi inteligente. O consider un adevărat exemplu pentru tinerele din ziua de azi şi îi mulţumesc pentru susţinere”, ne-a spus Andreea. Tânăra se declară atrasă de o carieră în televiziune, dar şi de design vestimentar.
A dat „Next Top model” pe Spania
Andreea ne-a povestit că a fost tentată să participe la emisiunea lui Cătălin Botezatu „Next Top Model”, dar a preferat să plece în Spania, în cadrul programului şcolar „Leonardo da Vinci”. „În această vară am fost la Valencia trei săptămâni, cu colegii, să muncim într-o patiserie. A fost cea mai tare experienţă a vieţii mele! Deşi pregătirea pe care o urmez este cea de tehnician analize laborator, am învăţat să fac pâine, covrigi, gogoşi. A fost greu la început, dar cum sunt muncitoare, îmi place să învăţ lucruri noi, îmi place să gătesc şi m-am pus pe treabă. Munceam 7 ore pe zi, iar după-amiaza aveam program turistic”, ne-a povestit Andreea. Din Spania a venit cu o reţetă locală grozavă de gogoşi cu zahăr şi scorţişoară. Un deliciu!
Revenind la modeling, Andreea tocmai a primit o bursă la „The School Rita Muresan” – Şcoala Ritei Mureşan, unde va merge săptămânal şi abia aşteaptă să urmeze lecţii de actorie cu Cezara Dafinescu şi de design cu Rita Mureşan.

Citit 5241 ori Ultima modificare Luni, 26 Septembrie 2011 13:41

5 comentarii

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.