PAMFLET / Bocăneanu, absent motivat de la pişcoturile Carrefour
Foto: Fotomontaj: Lili Crăciun

PAMFLET / Bocăneanu, absent motivat de la pişcoturile Carrefour
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În timp ce fostul prefect a cerut să fie eliberat doar cât să se ducă să îşi ia dreptul la inaugurarea Carrefour, Florin Pâslaru vâna deja postul lui Bocăneanu


Fostul prefect Bocăneanu a cerut să fie eliberat pentru câteva ore: "Cum să ratez eu sacoşica de la deschiderea Carrefour?"

Ex-prefectul Emanoil Bocăneanu a făcut cerere pentru eliberare din arest preventiv timp de două ore ca să poată merge miercuri seară la avanpremiera inaugurării noului mall. El şi-a motivat cererea prin faptul că, dacă ar sta în arest, nu ar putea să primească mult râvnita sacoşică de inaugurare. "Am fost invitat la deschiderea noului mall, am invitaţie VIP. Ştiţi ce înseamnă asta? Că sacoşica de la ieşire va fi destul de consistentă. Nu pot să ratez aşa ceva, doar ştiţi cât sunt de pişcotar", i-a spus Bocăneanu şefului Poliţiei. Fostul prefect a adăugat în cererea adresată poliţiei că, în cazul în care nu va fi lăsat să participe la inaugurare, va cere în instanţă daune morale echivalente cu dublul produselor din sacoşică. "Dacă după proces se va dovedi că sunt nevinovat voi cere daune. Cei care nu îmi vor aproba cererea va trebui să îmi dea două sacoşele de inaugurare Carrefour. Nu ştiu, să se intereseze ce s-a dat şi să cumpere produsele din salariile lor", a ameninţat Bocăneanu.

Primul SPA pentru căţei din ţară se va deschide la Galaţi: "Am auzit că aici sunt multe javre cu bani"

Unul dintre cele mai mari lanţuri de saloane de înfrumuseţare pentru câini din lume va deschide un punct de lucru şi în România. Surprinzător, poate, pentru unii, acest centru SPA pentru căţei nu va fi deschis în Bucureşti, ci la Galaţi. "Venim acolo unde estimăm noi că vom avea cei mai mulţi clienţi. Am auzit că la Galaţi sunt cele mai multe javre cu bani", a explicat purtătorul de cuvânt al Centrului SPA "Azorel". Şefii instituţiilor publice din Galaţi se declară extaziaţi de această veste. "Este cea mai importantă investiţie în Galaţi în ultimii 20 de ani. Deja am vorbit şi cu primarul Marius Stan şi vom face abonament pentru toţi câinii din Galaţi. Vom avea cei mai frumoşi şi mai sănătoşi maidanezi din ţară", a spus preşedintele CJ, Nicolae Bacalbaşa. Conducerile de la judeţ şi de la oraş sunt convinse că, prin această mişcare, vor transforma Galaţiul întrun oraş turistic. "N-are cum să nu vină şi Brigitte Bardot pe la noi să vadă minunea", a completat Marius Stan.

Timp de trei zile, cocalarii vor sta ciucure la KFC

Galaţiul va rămâne fără cocalari cel puţin până duminică. În acest weekend, toţi burtoşii manelişti, raşi în cap dar cu păr pe piept care străbate şi cele mai groase pulovere, purtători de lanţuri de aur de 24 de karate şi kilograme, vor lipsi din oraş. Nu vor fi nici pe Faleză, nici în restaurantele din centru, nici nu vor sparge seminţe pe băncile din Parcul Viva. E simplu, toţi vor fi la KFC, la noul mall. "De multă vreme aşteptam KFC-ul la Galaţi. Păi eu mergeam la Brăila la KFC de trei ori pe săptămână ca să îmi potolesc foamea de aripioare prăjite în crustă de fulgi de porumb. În restul de patru zile din săptămână eram la Passage. Acum e vis, tată, amândouă în acelaşi loc. După ce pap o găleată cu 30-40 de aripioare picante mama bunului, mă mut alături, la trei şaorma cu de toate", a declarat cocalarul Iulian. De lipsa cocalarilor din oraş vor profita chiar şi şoferii gălăţeni de rând. Aceştia nu vor mai fi nevoiţi să se păzească pe şosele de BMW-urile albe care, aparent, au probleme cu semnalizarea.

Pâslaru se visează prefect: "Bocăneanu e mic copil pe lângă mine. La toate capitolele"

Florin Pâslaru a fost pentru câteva ore în cărţi pentru funcţia de prefect al judeţului Galaţi, după ce Emanoil Bocăneanu a primit în dar de la DNA o pereche de brăţări de oţel. Pesedistul se considera cel mai îndreptăţit să preia atribuţiile de reprezentant al Guvernului în teritoriu. "Sunt mult mai bun decât Bocăneanu. El angaja pe pupături, la mine nu se vine cu săru-mâna. Nu numai că iau şpagă grasă, atât pentru sufleţelul meu, cât şi pentru Partid, ci, mai mult, eu le reţineam şi salariile. Ca la TVG. Întrebaţi-i pe jurnaliştii pe care i-am avut eu acolo dacă a văzut vreunul bani de la mine vreodată", a spus Pâslaru unor apropiaţi. În cele din urmă, însă, Pâslaru nu a mai prins postul de prefect. Gurile rele spun că, de fapt, l-au lucrat angajaţii din Prefectură, care se temeau că vor avea soarta jurnaliştilor de la TVG.

Stan a rezolvat problema încălzirii în Galaţi: "Vă ofer cele mai calde urări de bine"

Primarul Marius Stan a pus la punct în Galaţi cel mai performant sistem public de încălzire. Astfel, de fiecare dată când gălăţenii se plâng de faptul că le îngheaţă poponeţul în apartamente, Marius Stan va veni cu declaraţii fierbinţi, cum ar fi "vă ofer cele mai calde urări de bine" sau "vă doresc un călduros la mulţi ani", sau "să aveţi parte de cel mai înflăcărat an nou". "Aici în Primărie muncim pe rupte, nu ardem gazul de pomană. Vom avea cele mai fierbinţi sărbători de iarnă. Petrecerile vor fi încinse încă de la Sfântul Andrei şi vor dura până după Anul nou. Vom avea concerte incendiare, gălăţenii vor dansa mai cu foc ca niciodată. Ştiu că oamenilor le ardea buza după chefuri, mai ales după răceala cu care îi trata Dumitru Nicolae", a declarat primarul Marius Stan. Din câte am aflat, pe lista formaţiilor care vor concerta se află Red Hot Chilli Peppers şi Gaz pe Foc. De asemenea, va veni şi celebra formaţie The Doors (fără Jim Morrison, evident), ca să cânte melodia Light my Fire. De asemenea, Primăria Galaţi a anunţat că, pentru cei nemulţumiţi de actualul sistem de încălzire, va înfiinţa o linie fierbinte în care să se facă reclamaţii. "Acolo, toţi oamenii vor putea înjura cu foc", a mai spus Marius Stan.

Protest al cititorilor la V.A. Urechia: "Vineri era sclav, dar sigur nu era negru"

Un grup de cititori avizaţi s-a adunat miercuri în faţa Bibliotecii V.A. Urechia pentru a protesta faţă de denumirea comercială a Zilei Reducerilor. "Black Friday e cea mai neinspirată alegere. Toată lumea ştie că Vineri nu a fost negru. Da, a fost sclav, dar nu era negru. Cu atât mai mult cu cât pe parcursul romanului a evoluat la statutul de servitor şi a fost pe alocuri chiar egal cu Robinson", a declarat un fan înfocat al romanului Robinson Crusoe, de Daniel Defoe.

Palatele de la Toflea au explicaţii de bun-simţ: "Unii dintre localnici s-au întors din Franţa de mii de ori"

Primăria Toflea a explicat în premieră pentru rubrica de pamflet a "Vieţii libere" de unde au localnicii atâţia bani ca să îşi facă palatele. "Mulţi spun că sătenii din Toflea fură sau se ocupă cu tot felul de activităţi ilegale. Profund greşit. Localnicilor le place cel mai mult să călătorească la Paris. Unii au fost de mii de ori la Paris. Uite-aşa şi-au făcut oamenii vilele. Asta ca să nu mai existe dubii", a afirmat primarul din Toflea.

Cum l-au convins pe Michael Bolton să vină la Galaţi: "Vei cânta în deschidere la Aurel Moldoveanu"

Primarul Marius Stan a dezvăluit ieri câte ceva din negocierile pe care le-a purtat cu cântăreţul Michael Bolton ca să vină la Galaţi de revelion. "I-am oferit sute de mii de euro, dar ne spunea că niciun ban din lume nu l-ar putea convinge să vină în văgăuna asta. Până la urmă a trebuit să îl minţim: i-am promis că vom face tot posibilul să cânte în deschidere la Aurel Moldoveanu. A pus botul până la urmă", a spus Stan.

Din dedesubturile negocierilor cu trupa Smokie: "Hai, bă, că şi Uriah Heep a fost la Zilele Bârladului"

Primăria a oferit câteva dedesubturi şi din negocierile cu trupa Smokie, celălalt cap de afiş de la concertele de anul acesta. "Nici ăştia nu se dădeau veniţi. Am încercat cu folcloriste, i-am momit şi cu iarbă proaspătă din Parcul Viva, dar n-au cedat. Până a zis unul: «Bă, da Uriah Heep cum a putut să cânte la Bârlad»?", a dezvăluit Stan.

Record mondial de like-uri pe Facebook / Bacalbaşa a anunţat din greşeală că demisionează

Nicolae Bacalbaşa a reuşit să spargă recordul mondial de like-uri pe Facebook din greşeală. Dintr-o eroare de redactare, pe pagina preşedintelui CJ a apărut cuvântul "Demisionez". În zadar a rectificat Bacalbaşa după câteva minute, postarea sa ajungând deja la patru miliarde de like-uri.

Adevăratul dezastru abia acum a venit la Cudalbi / Din cauza inundaţiilor, prunii şi viile s-au uscat

Cudălbenii parcă sunt blestemaţi. După ce au fost loviţi crunt de viitură în această toamnă, localnicii au realizat în urmă cu câteva zile că un dezastru nu vine niciodată singur: din cauza aluviunilor aduse de potop, toate viile şi toţi prunii din jurul comunei s-au uscat. "Cred că o să îmi pierd minţile. Că mi-a luat viitura casa, că mi-au murit toate animalele, că am rămas fără toată avuţia de-o viaţă... puteam să suport. O iau de la capăt, nu-i problemă. Dar să rămân fără vie şi fără pruni, asta chiar că le întrece pe toate. Sunt în pragul unei crize de nervi, îmi vine să mă sinucid", a declarat cudălbeanul Gigi Păhărel. Guvernul a anunţat totuşi că va remedia această problemă şi va oferi ajutoare de urgenţă: trei baxuri de Săniuţa de cudălbean.

Drumul expres Galaţi - Brăila va fi cu sens unic / Stan: "Încercăm să ne protejăm de brăileni"

Autorităţile locale au decis ca drumul expres Galaţi - Brăila, care se va construi peste câţiva ani, să fie doar un drum cu sens unic: dinspre Galaţi spre Brăila. "Şi aşa brăilenii veneau cam des pe aici ca să vadă ce mai e nou pe la oraş, motiv pentru care am decis ca drumul să aibă doar două benzi dus. Vom limita accesul brăilenilor în Galaţi, pentru că alte variante nu au funcţionat. Degeaba am pus sensuri giratorii la intrare în oraş, că brăilenii nu s-au prins de aluzie", a spus Marius Stan.

De frică, pesediştii vor sta în casă de Black Friday: "Dacă vor face reduceri şi la şpăgi?"

Pesediştii gălăţeni au decis să nu iasă din casă de Black Friday, renunţând pentru o zi să mai colecteze şpăgile de la instituţiile pe care le controlează în oraş. "Era prea riscant, am auzit că de Black Friday vor fi reduceri peste tot. Ne e frică să nu fie vreo reducere consistentă şi la şpagă, aşa că nu vom colecta nimic vineri. Şefii de instituţii publice să ştie că nu venim vineri, ci o să luăm luni dreptul şi pentru ziua pe care o sărim", a declarat Dan Nica.   

Citit 2200 ori Ultima modificare Joi, 21 Noiembrie 2013 21:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.