În ce secţie din spitalele gălăţene este cel mai probabil să te îmbolnăveşti

În ce secţie din spitalele gălăţene este cel mai probabil să te îmbolnăveşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cele mai multe cazuri de infecţii nosocomiale depistate în spitalele gălăţene în intervalul iulie  - septembrie 2013 au apărut în secţiile de Anestezie Terapie Intensivă (ATI). Astfel, 11 pacienţi din totalul de 27 identificaţi cu astfel de probleme s-au îmbolnăvit în aceste secţii. Şi la Obstetrică-ginecologie au fost declarate şapte îmbolnăviri, în vreme ce într-o secţie de chirurgie a fost semnalat un singur astfel de pacient. Restul de opt cazuri au fost înregistrate în diverse alte secţii ale spitalelor. Potrivit managerilor de spitale, la ATI, Ginecologie şi Chirurgie au loc majoritatea controalelor epidemiologice. Infecţiile nosocomiale reprezintă acele cazuri de îmbolnăviri care au loc în timp ce pacientul este internat în spital.

Citit 2941 ori Ultima modificare Marți, 14 Ianuarie 2014 17:37

6 comentarii

 • postat de eu
  Joi, 16 Ianuarie 2014 00:58
  109.102.89.***
  In discordanta cu comentariile anterioare eu vreau sa-i multumesc d-lui dr. chirurg Campeanu pentru profesionalism! Sa multumesc si asistentelor de pe sectie!! Cu dr. Marinescu am patit-o si eu, n-a apucat sa ceara nimic, initial a inceput sa injure! M-am intors si am plecat cu toate ca-mi venea sa-i sparg capul!!
  0
  2
  Raportează
 • postat de Elena
  Miercuri, 15 Ianuarie 2014 22:49
  79.116.102.***
  Mari probleme ar fi curatenia, hrana pt bolnavi-GROAZNICA-atitudinea dispretuitoare a asistentelor si -mai ales-a femeilor de serviciu.
  0
  2
  Raportează
 • postat de ella
  Miercuri, 15 Ianuarie 2014 14:53
  95.77.107.***
  Cred ca nu e spital mai mizerabil decit acest spital judetian din Galati.Cu medici mai ciubucari ,ca DR. Vasile r. nu cred ca axista.Dupa ce aici oamenii deja vin marcati de boala,felul inuman in care se poarta aceasta doctorita e sub orice critica.Vad ca degeaba se tot trag semnale de alarma in aceasta privinta,nimeni nu ia nici un fel de masura. HAlal sistem de sanatate avem.
  0
  6
  Raportează
 • postat de om normal
  Miercuri, 15 Ianuarie 2014 12:21
  86.34.187.***
  Da , e groaznic, nici salariatii nu cred ca o duc mai bine. Nu vad o imbunatatire a situatiei. Am zis familiei , daca patesc ceva, sa nu ma lase in sectia aia. Mai bine mori mai repede si gata, acasa. M-a socat mirosul de mort inca de la usa.
  0
  4
  Raportează
 • postat de misha
  Miercuri, 15 Ianuarie 2014 10:57
  79.116.111.***
  Eu sunt o mamica care a fost internata la et 2 sectia maternitate si curatenia de acolo lasa de dorit mucegai pe pereti geamuri vechi baile se pot vedea tevile prin pereti e cumplit dar personalul medical este de apreciat
  0
  5
  Raportează
 • postat de ORFANUL
  Miercuri, 15 Ianuarie 2014 10:41
  193.230.156.***
  Spitalul Judetean Galati este un gunoi de spital. amandoi parintii mi-au murit intr-o perioada de 7 luni amandoi in 2012 si 2013 din cauza mizeriei infecte din sectiile neurochirurgie, oncologie si terapie intensiva si a incompetentei doctorilor din acest spital. Posibil si alte sectii sunt la fel de infecte si neigienice in care asistentele cer farfurii, tacamuri la bolnavi pentru dotarea bucatariilor , si ca sa nu mai spui ca vii de acasa cu tot ce se poate de la seringi, perfuzoare, perfuzii, ace, spirt , vata, plus medicamente si fiole . acest spital nu are nimik. managementul acestui spital este unul dezastruos si nu trebuie intrebat ptr ce are in gestiunea lui, pentru ca cu siguranta nu are nimik ; trebuie intrebati oamenii cei bolnavi si cei care vin cu ei si la ei plus ca cu siguranta spaga se i-a la maxim de toti doctorii din acest spital care si unii sunt dezastru de corupti. ca spagari de doctori si am intalnit eu sunt Dr. MARINESCU CORNELIU ALEXANDRU - medic primar neurochirurg , Dr. VASILE RODICA - ONCOLOGIE MEDICALA , Dr. Marian care se ocupa cu partea de comie pe caz de boala. si altii. pentru mine acest spital TREBUIE INCHIS si cei din conducerea spitalului sa isi dea demisia si ei si cei de la conducerea ministerului . in rest la cealalta lume le doresc multa sanatate si sa nu ajunga sa aiba nevoie de sistemul sanitar romanesc infect si corupt.
  3
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.