Galaţiul european/ CENTRUL oraşului este plin de GROPI (FOTO)

Galaţiul european/ CENTRUL oraşului este plin de GROPI (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Este binecunoscut faptul că Galaţiul nu excelează în privinţa multor aspecte, iar situaţia străzilor face parte din acea gamă largă, fiind un capitol care încearcă nervii multor şoferi. Gropile - care mai largi, care mai adânci - sunt, putem spune, accesoriul nelipsit al multor străzi din Galaţi, chiar şi al celor situate în zona centrală a oraşului. Conform informaţiilor furnizate de Biroul de Presă al Primăriei, în următoarea perioadă, vor fi executate mai multe lucrări de înlăturare a efectelor tasării pe străzile Română, Narciselor, Turturelelor şi Tecuci.

În centrul oraşului, străzi găurite

Cu toate că reprezentanţii Primăriei au în vedere reabilitarea acestor străzi, pe cele „din buricul târgului” le lasă de izbelişte. De exemplu, strada Al.I. Cuza, care se află chiar în spatele Prefecturii şi pe care mulţi consilieri locali şi judeţeni circulă, deţine gropile de rigoare – şanţuri pe marginea carosabilului şi gropi adânci din pricina capacelor de canalizare. Situaţia este şi mai gravă pentru străduţa care face legătura între Domnească şi Cuza – această mică porţiune este, pur şi simplu, pavată cu gropi iar şoferii se simt aproape ca pe un drum de munte.

Nici strada Domnească, extrem de circulată, nu a scăpat nevătămată – şi aici, şoferii neatenţi sunt practic „zdruncinaţi” atunci când trec peste capacele de canalizare care s-au afundat bine în asfalt.

O altă stradă care dă bătăi de cap este Mihai Bravu –  şi aici, piatra cubică, gropile şi capacele de canalizare reprezintă adevărate provocări pentru şoferii care se încumetă să o traverseze. De asemenea, situaţii similare întâlnim şi în zona străzii Portului, unde se află, din câte ne-au spus localnicii, de ani buni, formaţiuni de gropi.

„Viaţa liberă” va continua prezentarea străzilor cu probleme din oraş pentru a le aduce în atenţia celor responsabili cu reamenajarea acestora.

 

Citeşte şi: FINALIZAREA străzii Basarabiei, scoasă la LICITAŢIE/ Lucrările vor costa aproape 1,5 milioane de lei

Citit 1049 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Iunie 2014 17:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.