Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

Este binecunoscut faptul că Galaţiul nu excelează în privinţa multor aspecte, iar situaţia străzilor face parte din acea gamă largă, fiind un capitol care încearcă nervii multor şoferi. Gropile - care mai largi, care mai adânci - sunt, putem spune, accesoriul nelipsit al multor străzi din Galaţi, chiar şi al celor situate în zona centrală a oraşului. Conform informaţiilor furnizate de Biroul de Presă al Primăriei, în următoarea perioadă, vor fi executate mai multe lucrări de înlăturare a efectelor tasării pe străzile Română, Narciselor, Turturelelor şi Tecuci.

În centrul oraşului, străzi găurite

Cu toate că reprezentanţii Primăriei au în vedere reabilitarea acestor străzi, pe cele „din buricul târgului” le lasă de izbelişte. De exemplu, strada Al.I. Cuza, care se află chiar în spatele Prefecturii şi pe care mulţi consilieri locali şi judeţeni circulă, deţine gropile de rigoare – şanţuri pe marginea carosabilului şi gropi adânci din pricina capacelor de canalizare. Situaţia este şi mai gravă pentru străduţa care face legătura între Domnească şi Cuza – această mică porţiune este, pur şi simplu, pavată cu gropi iar şoferii se simt aproape ca pe un drum de munte.
Nici strada Domnească, extrem de circulată, nu a scăpat nevătămată – şi aici, şoferii neatenţi sunt practic „zdruncinaţi” atunci când trec peste capacele de canalizare care s-au afundat bine în asfalt.
O altă stradă care dă bătăi de cap este Mihai Bravu –  şi aici, piatra cubică, gropile şi capacele de canalizare reprezintă adevărate provocări pentru şoferii care se încumetă să o traverseze. De asemenea, situaţii similare întâlnim şi în zona străzii Portului, unde se află, din câte ne-au spus localnicii, de ani buni, formaţiuni de gropi.
„Viaţa liberă” va continua prezentarea străzilor cu probleme din oraş pentru a le aduce în atenţia celor responsabili cu reamenajarea acestora.

 

Citeşte şi: FINALIZAREA străzii Basarabiei, scoasă la LICITAŢIE/ Lucrările vor costa aproape 1,5 milioane de lei

Citit 861 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Iunie 2014 17:56

3 comentarii

 • postat de ION CORNEANU Joi, 05 Iunie 2014 09:39 5.13.128.*** Link la comentariu
  0
  7

  CE CENTRU ARE ACEST ORAS?!!
  IN ORI CE CAPITALA DE JUDET PE UNDE AM FOST PRIN TARA MAI VEZI UN CENTRU CAT DE CAT MAI FRUMOS ,CURAT, CU FLORI MULTE,CU CLADIRI VOPSITE -VARUITE FAIN, CU GARDURI! SI CURTI PLINE DE VERDEATA, CU TROTUARE CA IN PALMA ETC ETC ... CENTRU NOSTRU MAI POARTA DENUMIREA SI STRADA DOMNEASCA!!-RASU-PLANSU!!!!
  NICI FALEZA NU SUNTEM IN STARE S-O INTRE TINEM LA COTE EUROPENE!! CU TALUZE STERPE ARINE . FARA A FI PLANTATI COPACI ARBUSTI ETC ETC...
  NU MAI ESTE ORAS MUNCITORESC!! AR TREBUI SA ARATE ASTFEL!!>>>>
  IN 24 DE ANI NIMIC FRUMOS SI SEMNIFICATIV NU S-A FACUT IN ACEST ORAS?
  AM RAMAS CU PAVELELE SI DALELE DESLOCATE SI SPARTE DE PE VREMEA PRIMARULUI CARANGHEL DIN ERA COMUNISTA!>>
  CE PARERE AVETI DRAGI GALATENI!! CE PROPUNETI!!

  Raportează
 • postat de crystal Joi, 05 Iunie 2014 06:43 95.77.107.*** Link la comentariu
  1
  5

  "gospodarii" orasului asteapta imigrantii africani sa vina sa prinda maidanezii si sa repare strazile.

  Raportează
 • postat de spirdon Joi, 05 Iunie 2014 06:15 5.13.137.*** Link la comentariu
  1
  6

  Dar de str. Traian unde nu poti merge ca lumea pe jos nu spune nimeni nimic.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.