Apel către primar/ "O lopată de asfalt" pe strada Victor Vâlcovici!

Apel către primar/ "O lopată de asfalt" pe strada Victor Vâlcovici!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Dle primar! Sunt un locuitor şi elector al acestei urbe şi vă sugerez să daţi o lopată de asfalt pe strada Victor Vâlcovici din Micro 21 (în dreptul supermarketului XXL, ca reper), cu atât mai mult cu cât aţi deviat circulaţia din dreptul Liceului Sportiv. E vorba de o porţiune de 10-20 de metri plină de gropi şi ne rupem maşinile", aşa sună mesajul pe care l-am primit la redacţie din partea unui gălăţean. Nu este însă prima sesizare legată de această străduţă intens circulată, întrucât în zonă se află nu mai puţin de două supermarketuri, o biserică, unităţi de învăţământ, dar şi sedii ale unor societăţi comerciale.

La începutul acestui an scriam, în ziarul "Viaţa liberă", despre coşmarul pe care îl trăiesc locuitorii zonei de câte ori plouă: gurile de canalizare pline de gunoaie şi praf fac ca strada să se inunde, iar şoferii care uită să încetinească le asigură câte un duş gratis pietonilor.

În aceste condiţii, singura veste bună este că aleşii locali au aprobat o hotărâre privind reabilitarea conductei de apă pe străzile Stadionului, Victor Vâlcovici şi bulevardul Dunarea, unde reţelele au o vechime de peste 30 de ani şi produc avarii la fiecare trei luni. Pe traseul afectat se vor reface atât carosabilul cât şi trotuarele, valoarea totală a investiţiei fiind de 3.053.260 de lei de la bugetul local, iar termenul de realizare de 12 luni.

Citit 1397 ori Ultima modificare Luni, 28 Iulie 2014 19:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.