MEDICII de familie cer AMNISTIE fiscală
Foto: Sursa foto: ziarelive.ro

MEDICII de familie cer AMNISTIE fiscală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doctorii de familie solicită amnistie fiscală pentru cabinetele medicale şi pentru centrele de permanenţă.Curtea de Conturi a constatat, în urma unui control efectuat în 2011 la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, că instituţia a alocat mai mulţi bani decât sumele trecute în contractele semnate de medicii din centrele de permanenţă. Având în vedere aceste diferenţe, medicii au fost somaţi să restituie banii, a relatat europafm.ro.

Dacă în Maramureş peste 50 de doctori ar fi trebuit să restituie aproape 900 de mii de lei, în Bihor unii doctori au fost somaţi să returneze chiar şi zece mii de euro.

Colegiul Medicilor din România a cerut amnistie fiscală pentru doctori, după modelul aplicat de Guvern în cazul altor categorii sociale.

CITEŞTE ŞI: ANALIZĂ VL/ Amnistia fiscală, pe înţelesul tuturor. Trei milioane de euro, MITĂ ELECTORALĂ pentru BUGETARII gălăţeni

Citit 1017 ori Ultima modificare Luni, 08 Septembrie 2014 16:02

1 comentariu

 • postat de rau da bun
  Marți, 09 Septembrie 2014 12:59
  89.122.189.***
  in tara asta doar prostii platesc. daca esti un cetatean corect automat esti luat de fraier in timp ce toti rau-platnicii sunt iertati. hai sa nu mai platim nimic la stat ca daca suntem multi, dupa aceleasi principii, trebuie sa ne ierte :))
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.