Fetiţe răpite de la şcoală şi violate

Fetiţe răpite de la şcoală şi violate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Atroce! Două copile de 13 ani au fost răpite de la şcoală, violate şi schimbate între ele ca nişte bucăţi de carne, de către trei gălăţeni * Ore întregi, copilele au fost supuse perversiunilor * Cel de-al treilea autor nu a fost prins încă *

Vineri, fetiţele se jucau în curtea şcolii. După ce au fost privite şi alese dintre ceilalţi copii, s-au trezit luate pe sus şi aruncate pe bancheta din spate a unei maşini. În următoarele ore, cât au fost abuzate sexual în repetate rânduri de către trei bărbaţi adulţi, copilăria lor s-a fărâmat în mii de bucăţi. De-abia marţi părinţii au reuşit să afle de la copii lor – acum adevărate umbre – că cineva le-a batjocorit în fel şi chip. 

Adio, inocenţă

Secţia 3 a fost sesizată marţi, 19 mai, de către un gălăţean, în legătură cu faptul că fiica sa, de 13 de ani, a fost luată de la şcoală pe 15 mai şi a fost dusă într-o casă din oraş. Aici, copila a fost forţată de trei indivizi să întreţină cu ei relaţii sexuale anale şi orale.

Cercetările Poliţiei au stabilit că pe 15 mai în timp ce se aflau la şcoală, două fetiţe de 13 ani au fost luate, împotriva voinţei lor, cu o maşină şi au ajuns la o casă unde una dintre ele (al cărei tată a formulat mai târziu reclamaţia) a fost obligată să întreţină raporturi sexuale anale şi orale, cu trei indivizi, pe rând.

Copila a fost lăsată  apoi, de acelaşi şofer, la şcoala de unde a fost luată. În acest timp, prietena ei, tot de 13 ani, a fost dusă de către şofer la el acasă, unde fetiţa a fost obligată să întreţină raport sexual normal.

Aruncată de la unul la altul

Coşmarul era abia la început: cea de-a doua copilă a fost re-adusă la casa respectivă, de unde a fost luată de către alţi doi indivizi, care au dus-o în zona Pieţei Centrale unde au forţat-o să întreţină relaţii sexuale normale.

În urma cercetărilor au fost identificaţi trei dintre suspecţi ca fiind gălăţenii Neculai Postoliu, de 37 ani, Traian Negruţ, de 27 ani şi Petru Corcoz, de 25 ani, cu antecedente (ultimul dintre ei sustrăgându-se cercetărilor). Ancheta poliţiştilor de la Investigaţii Criminale în vederea probării întregii activităţi infracţionale a celor trei monştri continuă.

Între timp, Galaţiul se transformă în martor tăcut al unei drame imposibil de recuperat: batjocorite, cele două fetiţe şi familiile lor suferă inimaginabilul. Pedeapsa pentru o asemenea faptă? Din păcate, nu noi putem să o pronunţăm. Pentru că noi am înclina să intrăm în liga celor care vor să se reinstituie pedeapsa capitală.

Citit 3286 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.