Continuă distribuirea alimentelor UE/ Primesc pachete şi cei de pe listele suplimentare
Foto: Foto Bogdan Codrescu

Continuă distribuirea alimentelor UE/ Primesc pachete şi cei de pe listele suplimentare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galați dă startul distribuției de ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană pentru persoanele care s-au înscris pe listele suplimentare, adică acelea care deşi îndeplineau criteriile de acordare a acestor ajutoare, nu au primit cuponul prin poştă, de la Guvern.

În urma validării de către Ministerul Muncii a listelor făcute de Primărie, încă 362 de gălăţeni vor beneficia de două pachete cu făină, mălai, zahăr, ulei şi mai multe conserve de carne. Aceştia trebuie să se prezinte la unul dintre cele şase centre de distribuție, unde au fost arondaţi: la Piaţa Veche (lângă Şcoala nr. 26), Piaţa Moruzzi, Piaţa Centrală, Piaţa Ţiglina I, Piaţa Micro 20 şi IC Frimu (lângă Biserica „Sf. Mina”). Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 8,00 şi 15,00.

Lista completă cu arondarea străzilor pe centre de distribuție poate fi consultată pe pagina de web a Primăriei municipiului Galați, pe www.primaria.galati.ro.

Pentru beneficiarii netransportabili, cu handicap sever, cu vârsta înaintată, Primăria municipiului Galaţi asigură gratuit transportul pachetelor cu alimente la domiciliile solicitanţilor. Pentru a beneficia de această facilitate, persoanele îndreptăţite trebuie să sune la numărul de telefon 0236.460.079 (număr cu tarif normal) pentru a solicita sprijin.

Primăria reia apelul către cei aproximativ 1.500 de posesori de cupoane pentru ajutoare alimentare UE să îşi ridice pachetele cu produse din centrele la care sunt arondaţi.

Citeşte şi: Încă aproape 6.200 de pachete cu alimente de la Uniunea Europeană

Citit 570 ori Ultima modificare Vineri, 23 Ianuarie 2015 21:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.