Află ce înseamnă să îţi urmezi visul, de la alpinistul Tiberiu Pintilie, marţi, la Sala Sporturilor. Intrarea este GRATUITĂ

Află ce înseamnă să îţi urmezi visul, de la alpinistul Tiberiu Pintilie, marţi, la Sala Sporturilor. Intrarea este GRATUITĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marţi, 7 aprilie, de la ora 12,00, Sala Sporturilor "Dunărea" va găzdui evenimentul principal al campaniei "Care este Everestul tău?", în care alpinistul Tiberiu Pintilie, membru al celei mai tinere expediţii, formată sută la sută din români, care a escaladat optmiarul himalayan, le va vorbi gălăţenilor despre ce înseamnă să îţi trăieşti visul.

"În copilărie, nu aveam acest vis, de a cuceri munţii. Abia când am intrat la facultate şi m-am alăturat unui grup de munte, am aflat cât de frumoasă este această viaţă. Am fost fascinat de relaţiile de prietenie care se leagă pe munte, de minunăţia naturii, de cântatul în jurul focului de tabără. Atunci mi-am setat ca obiectiv să escaladez munţi din ce în ce mai înalţi, iar ţelul final a fost chiar Everestul", ne-a spus Tibi Pintilie.

La evenimentul de la Sala Sporturilor vor fi invitaţi să vorbească în faţa celor prezenţi Silviu Zinica, cunoscut în lumea atleţilor amatori drept "alergătorul roz de pe contrasens", Florin Nini, selecţionerul echipei naţionale de baschet feminin a României şi managerul general al clubului de baschet Phoenix Galaţi, precum şi Vasile Cristea, preşedintele A.S. Sporting Club Galaţi, o asociaţie sportivă pentru persoanele cu handicap locomotor.

Mai mult, la eveniment vor fi prezenţi şi câţiva sportivi de la Sporting Club, care vor face un meci demonstrativ de tenis de masă şi le vor arăta celor prezenţi că, atunci când ai un vis, nimic nu te poate opri să-l împlineşti.

Sala Sporturilor îi aşteaptă pe tinerii gălăţeni care vor să afle cât de greu este să îţi urmezi visul, dar şi ce satisfacţii ai odată ce îl atingi. Evenimentul este organizat de Asociaţia "Danube Media Center" Galaţi, în parteneriat cu Adventure Diplomacy şi Fundaţia Sportul Gălăţean. Intrarea este liberă!

Citit 1278 ori Ultima modificare Luni, 06 Aprilie 2015 21:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.