Cadou de Ziua Internaţională a Copilului - FALEZA COPIILOR va fi INAUGURATĂ pe 1 iunie

Cadou de Ziua Internaţională a Copilului - FALEZA COPIILOR va fi INAUGURATĂ pe 1 iunie
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, Faleza Copiilor, un loc de joacă modern, cu echipamente şi suprafeţe la cele mai bune standarde de calitate şi siguranţă va fi dată în folosinţă luni, 1 iunie. Investiţia, destinată copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 12 ani, a costat aproximativ un milion de lei cu TVA inclus, de la bugetul local.

”Este un proiect pe care l-am îndrăgit imediat ce mi-a fost propus de consilierul local Alin Mihai şi pe care ne-am străduit să-l facem cât mai repede. Chiar dacă termenul de execuţie era sfârşitul lunii iulie, am reuşit să le facem un cadou frumos copiilor, de ziua lor”, declară primarul Marius Stan.

Edilul va inaugura Faleza Copiilor la ora 11,00, după ce, începând cu ora 10,00, le va împărţi daruri copiilor prezenţi la Festivalul ”Axis Libri”.

Citit 1927 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Mai 2015 15:45

2 comentarii

 • postat de cornelia
  Luni, 01 Iunie 2015 16:58
  5.13.218.***
  Foarte frumos parcul d-le primar, dar am vrea sa-ti aduci si dumneata copilul sa se dea pe toboganul cel frumos, sa vedem si noi cum traverseaza de pe o parte pe alta a ansamblului de joaca fiindca noi nu am putut vedea decat copii chinuiti care incercau in genunchi sa se tina de acele pietre ,de altfel,si cum parintii stau cu bratele spanzurate pentru a fi pe faza in cazul in care copilul cade intre cele doua obstacole.Frumos ansamblu, mai aveti de lucrat la o pasarela sau ceva de siguranta fiindca bani din cate vad au fost alocati....
  1
  2
  Raportează
 • postat de Bobu
  Duminică, 31 Mai 2015 17:53
  82.137.10.***
  Deja ti.ga.nii se dadeau in noile echipamente de azi si isi suflau mucii pe acolo, sub supravegherea indulgenta a paznicului!
  2
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.