APEL UMANITAR: Împreună, pentru Aurel Leonte!

APEL UMANITAR: Împreună, pentru Aurel Leonte!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Aurel Leonte, în vârstă de 41 de ani, angajat al Jandarmeriei Galaţi, suferă de o afecţiune gravă a inimii. Recent, i-a fost descoperită o gaură în inimă de 1,8 cm, iar singura soluţie pentru a rămâne în viaţă este o operaţie care costă 27.000 de lei.

Încercările din viaţa noastră sunt de cele mai multe ori grele, iar în aceste clipe putem striga doar după ajutorul semenilor noştri, sperând că vor lăsa la o parte orice prejudecată şi mândrie şi ne vor întinde o mână de ajutor. Printr-o astfel de încercare trece acum şi plutonierul major Aurel Leonte, care are nevoie de un ajutor financiar în valoare de 16.000 de lei, după ce a fost diagnosticat de Spitalul "Fundeni" cu "boala difuză de ţesut de conducere ritm arterial inferior cu pauze de maxim 4,8 secunde cardiovasculare permanentă tip DDDR".

Diferenţa până la valoarea de 27.000 de lei a operaţiei este asigurată de Aurel, din diferite surse proprii, dar posibilităţile lui financiare sunt limitate şi nu îi permit ca până la sfârşitul aceste luni să strângă cei 16.000 de lei necesari.

O parte sportivă a acţiunii de strângere de fonduri va fi organizată de Cristi Onofrei, duminică, 21 iunie, începând cu ora 9,00.

Citit 1725 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iunie 2023 06:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.