Cum arată BATERIA DE GARAJE DEMOLATĂ din Micro 18 în comparaţie cu NOUL PARC din Micro 19

Cum arată BATERIA DE GARAJE DEMOLATĂ din Micro 18 în comparaţie cu NOUL PARC din Micro 19
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Dacă, în preajma Colegiului Economic "Virgil Madgearu" se va inaugura noua parcare cu loc de joacă pentru copii, construită în locul celor 144 de garaje care au fost demolate de către actuala administraţie a oraşului, lucrurile stau total diferit în Micro 18. Mai exact, pe strada Oltului au fost demolate mai multe garaje, dar în locul lor nu s-a făcut, până acum, nimic. mai mult, cum se poate observa din fotografiile trimise ieri de un cititor al "Vieţii libere", şi la capitolul curăţenie locul lasă de dorit.

Acum două luni, Silviu Bacalum, ne declara, din partea Primăriei, că până în toamnă se vor finaliza şi acolo lucrările, însă la jumătatea lunii iunie vedem că nu s-a făcut mare lucru. Ba mai mult decât atât, containerele de gunoi sunt pline ochi şi dau pe afară, iar molozul rămas de la garaje nu a fost nici acum strâns pe deplin.

"În acea zonă, proiectul este aprobat de consiliul local. Singurul lucru pe care îl mai aşteptăm este alocarea bugetară, de aproximativ 1,5 milioane lei. Se vor face locuri de parcare, loc de joacă şi zonă de relaxare. Privitor la cum arată zona, acum trei săptămâni s-a dispus curăţarea locului. Facem un apel la populaţie să manifeste mai multă responsabilitate şi să nu mai arunce gunoiul la întâmplare", ne-a declarat Emanuela Turcu, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

CITEŞTE AICI despre prima PARCARE CU LOC DE JOACĂ, din locul bateriei de GARAJE din Micro 19 (CLICK pentru detalii)

Citit 5637 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iunie 2015 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.