Trupa Trouble Crew a dansat la Gala Premiilor ASMA/ Vezi cine a câştigat trofeul "Ajută un copil să crească sănătos" (VIDEO)
Foto: foto: Anca Melinte

Trupa Trouble Crew a dansat la Gala Premiilor ASMA/ Vezi cine a câştigat trofeul "Ajută un copil să crească sănătos" (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi a găzduit, ieri Gala Premiilor Asociaţiei Suport Medical Activ – ediţia a IV-a. Convinsă că la baza oricărui popor dezvoltat stă educaţia, şi pledând constant sub deviza „Ajută un copil să crească sănătos” preşedinta ASMA, dr. Marcela Dragomir, a ţinut ca, printr-un spectacol cu şi pentru elevi şi prin diplome speciale, să le mulţumească tuturor celor care i-au fost alături, în speranţa că şi alţii vor fi sensibilizaţi şi se vor implica. Momentele artistice au fost susţinute cu talent, energie şi emoţie de elevii Şcolilor nr. 11, 17, 22, şi 29, dar şi de profesioniştii din  Ansamblul „Estrada Copiilor”, coordonat de Andreea Ignat. Finalul le-a aparţinut vedetelor din trupa Trouble Crew, celebră deja din emisiunile „Românii au Talent”, „Dansez pentru Tine”,  „România Dansează” şi "Super Bingo Metropolis", parte a academiei de street dance al cărei fondator, manager şi coregraf este gălăţeanul Paul Gheorghe.

Cel mai aşteptat moment

ASMA funcţionează pe lângă Spitalul Militar de Urgentă „Dr. Aristide Serfioti” şi derulează în şcolile şi liceele gălăţene proiectul educativ-umanitar „Ajută un copil să crească sănătos” este un proiect educativ-umanitar. Momentul aşteptat cu emoţie a fost decernarea Trofeului „Ajută un copil să crească sănătos”, câştigat anul acesta de Şcoala nr. 22. După cum a subliniat dr. Dragomir, în selectarea câştigătoarei au contat implicarea în spectacolul caritabil „Fii şi tu Moş Crăciun”, în cadrul căruia 52 de copii din Costache Negri au primit cadouri, şi donarea de produse de igienă personală şi de rechizite pentru elevii şcolilor mai puţin defavorizate din judeţ.

„Sunt convinsă că generaţia asta nu se va mai lăsa călcată în picioare. Sper să reuşim să nu-i convingem că trebuie să facă compromisuri în viaţă!”, a fost mesajul final al preşedintei ASMA, dr. Marcela Dragomir.

Citit 1786 ori Ultima modificare Joi, 18 Iunie 2015 17:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.