Seminar gratuit de ÎMBUNĂTĂŢIRE NATURALĂ A VEDERII. Cum vă puteţi înscrie

Seminar gratuit de ÎMBUNĂTĂŢIRE NATURALĂ A VEDERII. Cum vă puteţi înscrie
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Înainte de a lua orice decizie în privinţa afecţiunilor de care suferiţi, consultaţi-vă medicul de familie sau medicul specialist


Gălăţenii care doresc să participe la un seminar gratuit despre modalităţile pentru îmbunătăţirea naturală a vederii o pot face pe data de 1 iulie, la sediul ICEPRONAV, din strada Portului nr.19. Întâlnirea durează două ore şi jumătate şi se desfăşoară în două sesiuni: prima sesiune va începe de la ora 10,00 până la ora 12,30, iar a doua sesiunea începe de la ora 18,30 până la 21,00.

Înscrierile se pot face pe pagina http://renuntalaochelari.ro/seminar,  alegându-se oraşul Galaţi. Evenimentul este susţinut de Flavius Ţurcanu, care a mai susţinut acest seminar în multe oraşe din ţară în anul precedent. Flavius Ţurcanu este autorul site-ului www.RenuntalaOchelari.ro, un site care are ca scop să îi ajute pe cei cu probleme de vedere să îşi îmbunătăţească şi să îşi vindece vederea în mod natural. Pentru mai multe informaţii despre îmbunătăţirea vederii şi seminariile din ţară îl putem găsi pe Flavius şi pe pagina personală de facebook: https://www.facebook.com/FlaviusTurcanu.

În cadrul evenimentului se va discuta de ce se poate îmbunătăţi natural vederea, cum  se poate stopa definitiv creşterea dioptriilor, modalităţi prin care vă puteţi relaxa rapid ochii, obiceiuri pentru îmbunătăţirea imediată a vederii, cum să eliminaţi instant tensiunea şi oboseala oculară, dar şi câteva secrete uitate pentru a accelera îmbunătăţirea vederii. Acest eveniment este dedicat atât celor care poartă ochelari de vedere, lentile de contact, cât şi persoanelor cu vederea clară sau care au dureri oculare când lucrează la calculator.

Citit 1269 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Iunie 2015 19:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.