INAUGURARE CU FANFARĂ. Complex de recreere şi agrement la Tecuci

INAUGURARE CU FANFARĂ. Complex de recreere şi agrement la Tecuci
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sâmbătă, Parcul „Regina Elisabeta” din municipiul Tecuci se va transforma într-un tărâm de basm. Personaje din desene animate, precum Mickey şi Minnie Mouse, un clovn, o prinţesă, dar şi o renumită fanfară din Turcia îi vor întâmpina pe tecuceni la inaugurarea complexului multifuncţional de recreere şi agrement pentru copii şi a zonei de fitness din parc.

Anunţul a fost făcut de primarul Daniel Ţuchel, pe blogul personal. „Sâmbătă, între orele 16,00 - 21,00, tecucenii, cu mic cu mare, sunt aşteptaţi la inaugurare, în peisaj fiind invitaţi să dea culoare manifestării personaje de poveste: Mickey + Minnie Mouse, Clown, Prinţesă. Toţi copiii vor primi gratis baloane modelabile, accesorii pentru jocuri, insigne, steguleţe, vată pe băţ. Inaugurarea locului de joacă şi de fitness va fi făcută de primarul municipiului, Gerhardt Daniel Ţuchel, la ora 16”, arată o postare pe blogul personal al edilului tecucenilor.

Spre seară, între orele 19,00 şi 21,00, pe scena amplasată la intrarea în Parcul „Regina Elisabeta” (dinspre Bulevardul Victoriei), Fanfara din Edirne (Turcia), participantă la Festivalul Internaţional de Fanfare, de la Galaţi, va susţine un recital. Primarul Daniel Ţuchel a anunţat totodată că acţiunile în acelaşi parc vor continua şi duminică, în cadrul programului estival al Casei de cultură Tecuci, când va fi prezentă Fanfara din Chetriş a fraţilor Lucan (Iaşi), între orele 19,00 - 21,00.

Complexul este amenajat pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, iar în imediata apropiere a acestuia vor fi instalate aparatele de fitness urban.

Citit 2936 ori Ultima modificare Vineri, 07 August 2015 19:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.