Istoria Farmaciei se scrie şi la Galaţi

Istoria Farmaciei se scrie şi la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Societatea Română de Istoria Farmaciei (SRIF), Colegiul Farmaciştilor din judeţul Galaţi şi Facultatea de Medicină şi Farmacie a Universităţii "Dunărea de Jos" organizează, la Galaţi, a XV-a ediţie a Reuniunii Naţionale de Istoria Farmaciei.

Participă personalităţi de marcă în domeniul farmaciei şi al medicinei, atât din ţară, cât şi din Republica Moldova, precum prof. univ dr. Ana Carata, preşedintele SRIF, prof dr. Elena Butnaru, vicepreşedintele SRIF, conf dr. Nadejda Ciobanu de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Chişinău, farm. primar drd. Olimpia Buzia, farm. primar Maria Stratulat, preşedintele Colegiului Farmaciştilor din judeţul Galaţi, farm principal drd. Aneta Badea, vicepreşedinte al CFG, ş.a..

Este pentru prima data când, la Galaţi, este organizat un eveniment de o asemenea anvergură, într-un domeniu atât de special precum cel al istoriei farmaciei.

În cadrul festivităţii de deschidere  s-au rostit alocuţiuni după care s-a trecut la prezentarea comunicărilor ştiinţifice.

Manifestarea, găzduită de sala de conferinţe a Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii, a debutat ieri, 18 iunie, şi se desfăşoară pe parcursul a trei zile.

Citit 1532 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.