Doctorul Bacalbaşa şi-a dat demisia

Doctorul Bacalbaşa şi-a dat demisia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Spitalul Judeţean din Galaţi are un nou director medical *

Directorul adjunct medical al Spitalului Clinic de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” , prof. dr. Nicolae Bacalbaşa, şi-a depus miercuri demisia din această funcţie.

După cum ne-a informat managerul unităţii, dr Călina Lazarovici, în locul  doctorului Bacalbaşa, a fost numit prof. dr. Dorel Firescu, care trece din funcţia de director de cercetare în cea de director medical.

„Domnul profesor Bacalbaşa îşi reia activitatea de şef de clinică ATI şi rămâne în funcţia de purtător de cuvânt al spitalului. Cu acordul  ministerului, postul de director de cercetare ar putea fi ocupat de un alt medic cu activitate didactică universitară”, a mai precizat dr. Lazarovici.

Contactat telefonic pentru a ne oferi o explicaţie a gestului său, doctorul Bacalbaşa s-a eschivat elegant: „Mi-am depus demisia din loialitate faţă de formaţiunea politică din care fac parte şi din dorinţa mea de respectare a legii. Voi fi mai concret în argumentaţie la momentul potrivit. În orice caz, nu aş vrea să se creadă că m-am speriat de greutăţile momentului, însă fiind cinstit cu mine şi cu cei 19.000 de gălăţeni care mi-au dat votul am considerat că e mai bine aşa. Am obligaţii faţă de mine şi faţă de cei care cred în mine”.

Doctorul Nicolae Bacalbaşa a fost numit director adjunct medical în luna februarie a.c. şi ocupa pentru a doua oară această funcţie.

Citit 2649 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.