Înscrieri pentru susţinerea examenului de medic specialist

Înscrieri pentru susţinerea examenului de medic specialist
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Înscrierile pentru examenul organizat în vederea obţinerii titlului de medic specialist, medic dentist specialist şi farmacist specialist au început de pe 1 septembrie, la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi. Candidaţii se pot înscrie până pe 16 septembrie.

Potrivit legislaţiei, la acest examen pot merge medicii, medicii dentişti şi farmaciştii rezidenţi, inclusiv cadrele didactice şi de cercetare ştiinţifică medicală, confirmate în rezidenţiat, care la data de 31 decembrie 2015 încheie stagiul de pregătire (inclusiv audierea cursurilor-conferinţă) şi confirmate în rezidenţiat, care au încheiat stagiul de pregătire şi nu au susţinut acest examen sau nu l-au promovat în sesiunile anterioare.

Sunt acceptaţi şi medicii, medicii dentişti şi farmaciştii specialişti sau primari care au efectuat, cu aprobarea Ministerului Sănătăţii, pregătire în vederea obţinerii celei de-a doua specialităţi şi care, la data de 31 decembrie 2015, încheie stagiul de pregătire în noua specialitate, precum şi cei care au efectuat specializare prin Ministerul Educaţiei Naţionale şi care finalizează de asemenea pregătirea până la data de 31 decembrie 2015.

Citit 1294 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Septembrie 2015 16:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.