Când te căsătoreşti ca să te fereşti de divorţ

Când te căsătoreşti ca să te fereşti de divorţ
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Nick Wolfinger, sociolog la Universitatea din Utah, a realizat un studiu în urma căruia a stabilit din punct de vedere statistic care este vârsta ideală pentru căsătorie. Acest studiu a fost publicat de Institutul Familiei care susţine mariajul, iar informaţiile au fost preluate şi de site-ul www.time.com.

Potrivit cercetărilor realizate de Nick Wolfinger, oamenii ar trebui să se căsătorească între 28 şi 32 de ani, dacă nu vor să divorţeze, cel puţin în primii cinci ani de mariaj.

Wolfinger a analizat o serie de date între 2006 şi 2010, respectiv între 2011 şi 2013 din cadrul Studiului Naţional de Creştere Familială şi a ajuns la concluzia că cei care se căsătoresc după 32 de ani au cu 5 la sută şanse mai mari de a divorţa.

Sunt destul de multe motive pentru care se consideră că între 28 şi 32-33 de ani este ideal să îţi oficializezi relaţia cu persoana iubită: oamenii sunt destul de înţelepţi pentru a realiza dacă îşi doresc să stea pentru totdeauna alături de partenerul de viaţă sau sunt doar orbiţi de hormoni. În plus, aceştia au luat deja decizii importante în viaţă şi şi-au asumat anumite responsabilităţi.

Citit 1490 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Septembrie 2015 21:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.