Doi kilometri de CHIN PENTRU ŞOFERI - „Expoziţie” de piatră cubică pe Calea Smârdanului (FOTO)

Doi kilometri de CHIN PENTRU ŞOFERI - „Expoziţie” de piatră cubică pe Calea Smârdanului (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Majoritatea străzilor din Galaţi poartă o încărcătură istorică unică. Excepţie nu face nici strada Smârdan, dar mai ales, o porţiune de drum din zona industrială a oraşului. Pe o distanţă de aproximativ doi kilometri, de la livada Seromgal şi până la firma Atlas, gropile, cu o adâncime de zece centimetri, se întind dezolant pe ambele sensuri ale DJ 251. 

Asfalt peticit, peste liniile de tramvai

Se pare că, după „Epoca de Aur” a României, peste liniile de tramvai de pe calea Smârdanului, cândva acoperită cu piatră cubică, a fost turnat asfalt, fără a se lua în calcul cum va fi calitatea drumului. „Se apropie sezonul rece, iar drumul va fi din ce în ce mai prost, pentru că nu a fost făcut calitativ de la bun început. Aici, în spatele combinatului Siderurgic, se circulă destul de mult cu maşini mari, cu tirul, iar asta înseamnă că în primăvară va trebui să evităm acest traseu. Într-adevăr, câteva gropi au mai fost peticite, dar cum rămâne cu celelalte? Avem un fel de „expoziţie” de piatră cubică”, s-a plâns un şofer în vârstă de 30 de ani, care a preferat să rămână anonim.

Conform reprezentanţilor Consiliului Judeţean Galaţi, drumul se află în programul de plombare pentru acest an, astfel că, în viitorul apropiat, urmează a fi reparat.

Foto Marius Negri

Citit 1212 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Septembrie 2015 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.