Cazul gălăţenilor LĂSAŢI FĂRĂ TOMBEROANE/ Mediere pentru stabilirea unui punct de colectare

Cazul gălăţenilor LĂSAŢI FĂRĂ TOMBEROANE/ Mediere pentru stabilirea unui punct de colectare
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Chiar dacă şeful Serviciul Public Ecosal, Ionuţ Pucheanu, spune că punctul de colectare de pe strada General Dragalina, care deservea mai multe asociaţii de proprietari, nu a fost desfiinţat, ci a fost doar mutat pe strada Tecuci, preşedintele Asociaţiei 282 argumentează că punctul de colectare de pe Tecuci există de multă vreme.

„Pe str.Tecuci erau pubelele de mult timp. Chiar dacă ar fi fost mutat recent, tot departe pentru locatari este”, ne-a explicat preşedintele Asociaţiei 282, Cătălin Zaharia.

Acesta a mai spus că nu a fost contactat niciodată, de nici un reprezentant al Primăriei sau al Serviciului Ecosal, pentru a i se cere părerea privind stabilirea unui alt loc decât cel de la unitatea militară în vederea amplasării punctului de colectare.

Directorul Ecosal a promis, totuşi, că, săptămâna aceasta, vor fi contactaţi toţi preşedinţii asociaţiilor care erau deservite de punctul de colectare de pe General Dragalina, dispărut în luna mai a anului acesta.

Mai multe DETALII despre acest caz - Cinci asociaţii de proprietari, lăsate FĂRĂ TOMBEROANE de către ECOSAL. IATĂ cum scapă locatarii de GUNOI

 

Foto Nicoleta Onofrei

Citit 1295 ori Ultima modificare Marți, 08 Septembrie 2015 10:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.