Gălăţenii cer punct de informare la Serviciul de Permise

Gălăţenii cer punct de informare la Serviciul de Permise
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Gălăţenii propun conducerii Instituţiei Prefectului înfiinţarea unui punct de informare în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Autovehiculelor, din Prefectură.

„Din păcate, nu există aşa ceva, iar cei care doresc să afle informaţii despre tot felul de formalităţi birocratice îi supun cu tiruri de întrebări pe agenţii de poliţie care sunt prinşi de gălăţeni pe holurile instituţiei”, ne-a transmis Mădălina, o cititoare a „Vieţii libere”, pe adresa de e-mail a redacţiei.

Contactaţi telefonic, reprezentanţii Prefecturii ne-au declarat că gălăţenii care doresc să afle informaţii utile care ţin de activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Autovehiculelor o pot face accesând site-ul instituţiei www.prefecturagalati.ro. În partea stângă a site-ului, gălăţenii vor descoperi secţiunea care poartă denumirea serviciului, iar acolo vor putea descoperi atât date de contact, cât şi formulare, documente tipizate necesare permisului, înmatriculării, valoarea taxelor şi nu numai.

Totodată, potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii, puteţi obţine informaţii şi de la infochioşcul aflat la parterul instituţiei.

Citit 1118 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Septembrie 2015 19:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.