Proiect pentru MICUŢII NEVOIAŞI - 14 copii, ajutaţi printr-o investiţie privată

Proiect pentru MICUŢII NEVOIAŞI - 14 copii, ajutaţi printr-o investiţie privată
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un proiect menit să întindă o mână de ajutor copiilor aflaţi în situaţii dificile a prins contur la Tudor Vladimirescu, graţie parteneriatului dintre o fundaţie şi o societate comercială.

14 copii nevoiaşi au astfel posibilitatea ca la centrul deschis pentru ei de Fundaţia „Cuvântul Întrupat” să beneficieze de condiţii aşa cum părinţii lor nu le pot oferi. După orele de şcoală, micuţii au posibilitatea de a lua o gustare la centru, unde îşi pot face temele sub supraveghere specializată, pot învăţa să lucreze pe calculator şi nu în ultimul rând, se pot juca, dar şi merge în excursii dar şi în tabără.

Proiectul „Schimbare prin implicare”, dezvoltat prin acest parteneriat destinat copiilor nevoiaşi a câştigat recent marele premiu al unui concurs derulat de un important lanţ de hipermarketuri. 30.000 de lei vor ajunge la Tudor Vladimirescu, banii urmând să fie utilizaţi pentru extinderea clădirii centrului. Noile spaţii vor găzdui o bucătărie complet utilată unde se va putea pregăti mâncare caldă pentru copiii asistaţi.

Citit 1377 ori Ultima modificare Vineri, 18 Septembrie 2015 18:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.