Gunoaie, moloz şi câini - în zona nimănui: Gara CFR

Gunoaie, moloz şi câini - în zona nimănui: Gara CFR
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Zona din jurul Gării CFR, o parte importantă a oraşului nostru, nu ne oferă niciun motiv de mândrie. „Cartea noastră de vizită” nu ne face deloc cinste. Călătorii ce vin din alte zone ale ţării cu trenul sunt întâmpinaţi deseori de mirosul înţepător al resturilor menajere aruncate la voia întâmplării, molozul rămas de la fostele magazine sau de haitele de câini din ce în ce mai agresivi.

După ce am discutat cu câţiva cetăţeni nemulţumiţi de situaţie, am ajuns la concluzia că sunt prea mulţi oameni necivilizaţi în oraşul nostru, iar echipajele de salubritate nu pot face tuturor situaţiilor de acest gen. În ceea ce-i priveşte pe cei care şi-au dărâmat magazinele, este vorba de lipsă de respect, pentru că tot ei sunt responsabili de strângerea molozului.

„Acum nu mai avem chioşcuri, dar avem o junglă în zonă. Când te uiţi în jurul tău, vezi clădiri dărâmate, moloz şi câini. Îţi este teamă să mai ieşi din casă”, ne-a declarat un cititor nemulţumit.

Gălăţenii speră ca această sesizare să fie un apel de urgenţă pentru autorităţi şi să primească sprijinul acestora.

Citit 1433 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Septembrie 2015 01:55

5 comentarii

 • postat de julien
  Joi, 24 Septembrie 2015 09:49
  5.13.133.***
  era bine daca aruncati o privire si pe peronul garii.cand cobori din tren zici ca ai ajuns la cernobil.
  9
  4
  Raportează
 • postat de un locuitor din zona @ pentru living
  Joi, 24 Septembrie 2015 08:04
  5.13.201.***
  Daca primaria este vinovata de ceva , este de faptul ca nu aplica niste amenzi imense celor care au avut chioscurile acolo si nu au adus terenul la starea initiala cum prevede legea . In rest primaria nu poate deschide scoli de educare a nesimtitilor care arunca gunoiul pe unde apuca . Aici este problema politiei care la fel ar trebui sa aplice amenzi uriase celor care fac mizerie in tot orasul asta .Din pacate si ei se plang de lipsa de personal si nu fac fata . Asa ca e o intreaga increngatura de probleme .
  0
  16
  Raportează
 • postat de living
  Miercuri, 23 Septembrie 2015 16:19
  5.13.205.***
  Nu este responsabilitatea domnului sef de gara zona de la gara cfr,este domeniu public si apartine de primarie adica consiliu local,asa ca atunci cind primaru si consilierii locali va cer votul sa aveti grija ce votati dar sa nu uitati de cosilierii locali pentru ca ei in loc sa se ocupe de o poarta a orasului nu stiu cum sa infulece spagile pe care le primesc de la toti interlopii orasului pentru vinzarea terenurilor publice din oras la preturi de inventar.
  12
  11
  Raportează
 • postat de locuitor zona garii
  Miercuri, 23 Septembrie 2015 13:21
  81.196.199.***
  Au daramat chioscurile si a ramas jegul... mai bine lasau chioscurile!
  Langa "EUROGARA" de 10 ani se scurma pamantul pe toate partile, de 10 ani asteptam un parculet sau ceva curat in fata blocului!! Numai haite de caini si praf!!
  Mai asteptam vreo 10??
  Domnul director al garii ce parere are?
  15
  8
  Raportează
 • postat de Liviu Adrian Sandu
  Miercuri, 23 Septembrie 2015 12:04
  5.13.219.***
  Acest "öras" este o buda!
  23
  9
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.