Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
15 comentarii

Copiii care nu sunt vaccinaţi împotriva unor boli care pot da complicaţii grave sau care pot provoca chiar şi decesul nu vor mai putea fi înscrişi la şcoală sau la grădiniţă. Pe lângă acest lucru, părinţii care refuză să-şi vaccineze copiii riscă să fie acuzaţi de rele tratamente aplicate minorului, infracţiune pentru care, dacă sunt găsiţi vinovaţi, pot face închisoare între trei şi şapte ani. Mai mult, părinţii riscă şi să fie decăzuţi din drepturi, potrivit unui proiect de lege al Ministerului Sănătăţii.

Imunizare împotriva a nouă boli

Proiectul de lege face obligatorie administrarea a nouă vaccinuri incluse, de altfel, în schema naţională de vaccinare care, de asemenea, ar trebui să fie obligatorie. Cele nouă seruri sunt împotriva tuberculozei, hepatitei B, difteriei, tetanosului, tusei convulsive, poliomielitei, rujeolei, oreionului şi rubeolei, toate boli cu potenţial endemic şi pentru care rata acoperirii vaccinale se situează mult sub cea recomandată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS). Spre exemplu, în vreme ce OMS recomandă o rată a vaccinării de cel puţin 95 la sută, în judeţul Galaţi, la sfârşitul anului trecut, indicatorul scăzuse la 85 la sută.

Părinţii care refuză vaccinarea trebuie să îşi exprime în scris refuzul. În caz contrar, copilul va fi imunizat fără ca părintele respectiv să fie anunţat anterior, verbal sau în scris. În prezent, părintele este nevoit să îşi dea acordul scris pentru ca micuţul să fie imunizat. Totodată, documentul Ministerului Sănătăţii prevede ca înscrierea în unităţile de învăţământ să se facă doar după ce părinţii fac dovada că şi-au imunizat copiii, aducând fişa cu vaccinuri.

Amenzi usturătoare pentru şcoli şi grădiniţe

Şcolile sau grădiniţele care vor accepta copii nevaccinaţi riscă să plătească amenzi de până la 10.000 de lei. Scapă însă de sancţiuni şcolile care reuşesc să-i vaccineze pe micuţi în decurs de un an de la înscriere. Dacă acest lucru nu se întâmplă, unitatea de învăţământ are obligaţia de a notifica o comisie judeţeană de vaccinare, din care fac parte inclusiv psihologi, comisie care va încerca să consilieze părintele şi să-l convingă să fie de acord cu imunizarea.

Decădere din drepturi şi închisoare

În cazul în care părintele nu poate fi convins nici de către psiholog să-şi vaccineze copilul, comisia de specialişti are dreptul legal de a anunţa autorităţile competente, demers în urma căruia părintele va putea fi decăzut din drepturi, dar şi trimis la închisoare pentru neglijenţă.

"Într-adevăr, tot mai mulţi părinţi refuză să-şi mai vaccineze copiii, convinşi în special de ceea ce citesc pe internet. Din această cauză apar boli grave, considerate, până nu demult, eradicate. Spre exemplu, în Ucraina, chiar la graniţa cu România, au fost recent diagnosticaţi doi pacienţi cu poliomielită. Este un fapt îngrijorător, pentru că astfel pot fi îmbolnăvite şi persoanele deja vaccinate. În Franţa şi în alte ţări din vestul Europei se aplică deja amenzi drastice pentru părinţii care refuză vaccinarea copiilor", a precizat dr. Dumitru Mărăşescu, vicepreşedintele Patronatului Medicilor de Familie din România.

Sancţiuni şi pentru medicii antivaccin

Campaniile antivaccin sunt susţinute, în mod tacit, chiar şi de către unii medici. Potrivit proiectului de lege, în cazul în care un medic este depistat că dă sfaturi anti-imunizare, acesta va fi cercetat de o comisie de specialitate din cadrul Colegiului Medicilor. Doctorul poate chiar să-şi piardă dreptul de parafă, în cazul în care comisia stabileşte că sănătatea copilului a fost afectată de decizia sa.

Specialiştii spun că, în cazul în care proiectul va deveni lege, efectele adverse nu vor întârzia să apară. Un prim efect va fi că părinţii cu bani îşi vor înscrie copiii doar la grădiniţe şi la şcoli private, acolo unde dovada de vaccinare nu este obligatorie. Pe de altă parte, va exista şi riscul ca anumiţi medici să elibereze dovezi de vaccinare false.

Citit 2736 ori Ultima modificare Joi, 01 Octombrie 2015 17:39

15 comentarii

 • postat de bezna Vineri, 02 Octombrie 2015 00:28 5.13.131.*** Link la comentariu
  4
  2

  Grabiti-va si construiti puscarii, lagare de concentrare. Si asta pt. ca, ce parinte ii vrea raul copilului sau?! Pe parinti ii mananca puscaria si pe copii casa de copii. Decadere din dreptul de a fi parinte?! Doar pe hartie caci copilul crescut cu sudoare si cu sacrificii la sanul mamei niciodata nu isi va renega parintele.

  Raportează
 • postat de Alibaba Vineri, 02 Octombrie 2015 00:16 92.82.208.*** Link la comentariu
  4
  3

  Pt.acei cretini /postaci platiti, care sustin ca parintii citesc toate "excrementele" de pe net in legatura cu aceste vaccinuri ale societatii moderne, ii anunt ca intamplator s-au scris si carti de catre oameni de stiinta, despre nocivitatea si inutilitatea vaccinurilor. Una dintre aceste carti este "Vaccinarea-eroarea medicala a secolului". Datorita puterii de influenta a multinationalelor, Scribd.com a sters aceasta carte din propriile arhive pt.a nu mai fi studiata si de alti "retardati".
  Totodata ii mai anunt pe acesti imbecili, care imprastie cu epitete in legatura cu alegerea justificata a parintilor de a nu isi vaccina proprii copiii, ca pe net au site-uri inclusiv institutii de mare anvergura (din domeniul cercetarii stiintifice, justitiei, economiei, etc.).
  Domnilor postaci platiti, nu ne mai sfidati cu super ego-ul vostru de prost gust. Chiar nu aveti nici un haz. Au murit si s-au imbolnavit mult prea multi copii mici in urma acestor vaccinuri, incat sa mai vina si statul cu o lege demna de lagarele de concentrare.
  Nu a facut nimeni nici o statistica referitoare la nocivitatea si mortalitatea in urma vaccinurilor asupra copiilor, versus persoane nevaccinate declarate decedate datorita acestui fapt.

  Raportează
 • postat de NU VACCINARII Vineri, 02 Octombrie 2015 00:11 5.13.131.*** Link la comentariu
  4
  3

  Vaccinul imunizeaza 6 luni. Sunt copii care nu au fost vaccinati si sunt mult mai sanatosi decat cei vaccinati. Imediat dupa vaccinare multi copii s-au imbolnavit. Asadar, IMUNITATE ZERO. Spunem NU VACCINARII.

  Raportează
 • postat de mario Joi, 01 Octombrie 2015 21:35 84.117.44.*** Link la comentariu
  3
  4

  Ptr toți bulangii și cretinii care susțin tot felul de tâmpenii ale acestui guvern de rahat,să va duceți în codru și să vaccinați toate animalele împotriva voastră să nu se îmbolnăvească,panaramelor,sau luați va cu toții de mâna și dispareți de pe fata pământului,târtanilor și mascaricilor

  Raportează
 • postat de Liviu Adrian Sandu Joi, 01 Octombrie 2015 16:46 5.13.233.*** Link la comentariu
  8
  7

  De acord cu Robert Popescu. Partea proasta e ca nu vor muri doar copiii retardatilor care au grave lacune de logica si care citesc toate excrementele imbecile de pe net. Plozii acestor handicapati vor imbolnavi si copiii normali. De asta creaturile nevertebrate care lupta impotriva vaccinului ar trebui sa faca ani grei de inchisoare.

  Raportează
 • postat de vaccinat Joi, 01 Octombrie 2015 12:32 5.13.177.*** Link la comentariu
  8
  8

  doamne, multi da` prosti. Ma prostilor, nu faceti vaccin la copii, ca sa nu crape numai ei cand va da o epidemie peste noi, ci sa imbolnaveasca si pe altii.
  Zi-le Robert Popescu!

  Raportează
 • postat de Robert Popescu Joi, 01 Octombrie 2015 11:11 91.208.234.*** Link la comentariu
  9
  11

  Nu va vaccinati copiii!
  Tratati cancerul cu suc de sfecla!
  Tratati diabetul cu pastila chinezeasca!
  Tratati TBC-ul cu slanina!
  Nu va fie frica, exista selectie naturala!

  Raportează
 • postat de X Joi, 01 Octombrie 2015 10:36 92.82.208.*** Link la comentariu
  6
  12

  Sa facem vaccinurile copiilor nostri! Neaparat! Astfel vor prospera companiile farmaceutice. Copii nostri le vor intretine si mari vanzarile prin tratamente impotriva cancerului, leucemiei, autismului ori alte boli produse de vaccinuri.
  Vaccinul in sine, e destul de ieftin, insa efectele sale pe termen lung asupra copiilor nostri, ii face pe monstrii din domeniul farmaceutic, sa isi frece mainile a profit.
  Cica poliemielita poate face ravagii si in randul celor vaccinati. Pai, atunci, care e rolul vaccinului daca nu te apara? Sunt atatea mutatii ale virusilor, incat aceste vaccinuri nu numai ca sunt apa de ploaie, dar, datorita conservantilor ce le contin, pun in pericol sanatatea si dezvoltarea normala a copiilor nostri.
  Intradevar, trebuie sa iesim din starea de lene si sa reactionam impotriva acestor "politicieni", care fac jocul multinationalelor, in defavoarea copiilor nostri (adica viitorul acestei tari).

  Raportează
 • postat de vaccinăm legislatori Joi, 01 Octombrie 2015 10:28 178.138.99.*** Link la comentariu
  4
  2

  Aici este întreg transcriptul. (Mulţumiri Dr. Len Horowitz pentru că a găsit această întregistrare şi a publicat-o.)

  Transcriptul interviului audio cu Dr. Maurice Hilleman

  Dr. Len Horowitz: Acuma ascultaţi vocea celui mai cunoscut expert al lumii în vaccinuri, Dr. Maurice Hilleman, Directorul diviziei de vaccinări din cadrul Companiei de Farmaceutice Merck. Dr. Hillerman ne va povesti despre problemele pe care le-a avut cu maimuţele din import şi ne va explica cel mai bine originea SIDA. Dar, ceea ce veţi auzi a fost şters pentru a nu fi dezvăluit public.

  Dr Maurice Hilleman: şi cred că vaccinurile trebuie să fie considerate drept tehnologie fundamentală aducătoare de câştig pentru secolul XX.

  Povestitor: În urmă cu 50 de ani când Maurice Hilleman era elev la liceul din Miles City Montana, spera să se califice ca trainer în magement pentru magazinul local JC Penney. În schimb, el a deschis calea multor descoperiri în cercetarea şi dezvoltarea de vaccinuri decât oricine altcineva în toată istoria medicinei americane. Printre descoperirile pe care le-a făcut la Merck, se numără vaccinurile împotriva oreionului, rubeolei şi pojarului…

  Dr Edward Shorter: Spune-ţi vă rog cum aţi descoperit SV40 şi vaccinul împotriva poliomielitei.

  Dr Maurice Hilleman: Ei bine, asta s-a întâmplat la Merck. Da, am fost la Merck. Şi, da, aveam să descopăr vaccinuri. Şi în acele timpuri aveam viruşi înfricoşători. Vă mai aduceţi aminte de viruşii care atacau rinichii şi altele asemenea? Şi, în cele din urmă, după 6 luni am renunţat şi am spus că nu ai cum să dezvolţi vaccinuri cu aceste maimuţe blestemate. Eram terminaţi şi dacă nu puteam să fac ceva, aveam de gând să renunţ, nu mă mai gândeam să încerc. Şi aşa că mers să-l văd pe Bill Mann de la grădina zoologică din Washington DC şi i-am spus: „Uite, am o problemă şi nu ştiu cum aş putea să o rezolv.” Bill Mann este un tip cu adevărat strălucit. Am spus că aceste maimuţe dezgustătoare sunt ridicate în timp ce sunt depozitate la aeroport în tranzit, apoi încărcate şi descărcate. Bill Mann a spus: „Foarte simplu, tu mergi înainte şi ia-ţi maimuţele din Africa de Vest, specia African Green[1] adu-le la Madrid, încarcă-le acolo pentru că în Madrid nu există trafic pentru animale, le aduci cu avionul în Philadelphia şi le iei apoi de acolo. Sau zboară cu ele în New York şi le iei din New York, chiar din avion. Aşa că, am aduc specia African Green aici şi nici nu ştiam că în acelaşi timp am importat şi virusul SIDA.

  Diverse voci din fundal:…(râset)… tu ai fost acela care a introdus virusul SIDA în ţară. Acuma ştim! (râset). Aceasta este o poveste reală! (râset) Ce nu ar face oare Merck să descopere un vaccin! (râset)

  Dr Maurice Hilleman: Aşa că ceea ce a făcut a fost să aducă aceste maimuţe, adică noi am adus aceste maimuţe. Le-am avut doar pe acelea şi aceasta a fost soluţia pentru că acele maimuţe nu aveau acei viruşi sălbatici, dar noi…

  Dr Edward Shorter: Staţi puţin, de ce maimuţele din specia Africa Green nu aveau acei viruşi sălbatici din moment au fost aduse din Africa?

  Dr Maurice Hilleman: …pentru că maimuţele nu erau infectate, din acel grup de maimuţe cu 40 de viruşi diferiţe, ele nu erau infectate.

  Dr Edward Shorter: dar cercetătorii le-au avut pe acelea pe care le-au adus din junglă deşi…

  Dr Maurice Hilleman: …da, le-au avut pe acelea, dar acestea erau puţine. Ce te faci când ai un adăpost de maimuţe? Cu siguranţă că vei avea o infecţie epidemică într-un spaţiu delimitat. Aşa că, oricum, maimuţele din specia African Green au sosit şi acuma le aveam şi ne luau ce aveam mai de preţ ca să facem profit şi Dumnezeu ştia că eu de fapt descopeream noi viruşi. Aşa că, am spus Judas Priest[2]. Ei bine, aveam o invitaţie de la Fundaţa Sister Kinney[3] care era fundaţia care se opunea cercetării virusului…

  Dr Edward Shorter: Ah, aşa deci…

  Dr Maurice Hilleman: Da, au mustrat aspru mişcarea de masă a lui Sabin[4] şi m-au rugat să vin şi să vorbesc la întâlnirea de la Fundaţia Sister Kinney. Am văzut că era o întâlnire internaţională, şi pentru Dumnezeu, despre ce aveam să vorbesc? Ştiu ce aveam să fac, aveam să vorbesc despre acest subiect: descoperirea viruşilor nedetectaţi încă.

  Dr Albert Sabin …şi acolo erau acele persoane care nu doreau un vaccin cu un virus viu… (nu se înţelege)… şi-au concentrat toate eforturile în a-i convinge pe mulţi oameni să folosească vaccinurile obţinute din viruşi care ucid, în timp ce aceşti oameni mă susţineau în cercetarea viruşilor vii.

  Dr Maurice Hilleman: Aşa că acuma am obţinut ceva (râset), tu ştii că asta atrăgea atenţia. Şi Doamne, credeam că acel blestemat de SV40, adică acel agent pe care îl avem, aveam de fapt să-l iau pe acela în mod particular, acel virus care urma să se regăsească în vaccinuri, avea să fie în vaccinurile lui Sabin aşa că l-am testat rapid (râset) şi am fost sigur că era acolo.

  Dr Edward Shorter: Să fiu al naibii.

  Dr Maurice Hilleman: … Şi aşa…

  Dr Edward Shorter: …aşa că ai profitat de vaccinurile lui Stabi care erau acolo pe raftul de la Merck…
  Dr Maurice Hilleman: …da, am am făcut aşa, era la Merck…

  Dr Edward Shorter: În acel moment ai făcut asta pentru Sabin?

  Dr Maurice Hilleman: …Da, a fost făcut înainte ca eu să vin…

  Dr Edward Shorter: da, dar în acel moment Sabin făcea multe teste în domeniu…

  Dr Maurice Hilleman: …uh huh

  Dr Edward Shorter: bine,

  Dr Maurice Hilleman: …în Rusia şi aşa mai departe. Aşa că am mers şi am vorbit despre descoperirea viruşilor nedetectaţi încă şi i-am spus lui Albert[5], am spus: „Ascultă Albert, ştii că noi doi suntem prieteni buni, dar am de gând să merg acolo şi tu te vei supăra. Vreau să vorbesc despre virusul care se găseşte în vaccinul tău. Vei scăpa de virus, nu te îngrijora, vei scăpa de el… dar, umm, aşa că desigur, Albert a fost foarte supărat…

  Dr Edward Shorter: Şi ce a spus?

  Dr Maurice Hilleman: …ei bine, a spus de fapt, că asta este doar o altă confuzie care va supăra vaccinurile. Am spus: „Tu ştii, ai dreptate, dar avem o nouă eră aici, avem o nouă eră a descoperirii şi cel mai important este să scăpăm de aceşti viruşi.”

  Dr Edward Shorter:De ce a spus el că este o confuzie dacă era vorba despre un virus care contamina vaccinul?

  Dr Maurice Hilleman: …ei bine, erau 40 de tipuri diferite de viruşi în aceste vaccinuri, care erau inactive şi uh,

  Dr Edward Shorter: dar, deşi tu nu îi ţineai inactivi…

  Dr Maurice Hilleman: …nu, aşa este, dar vaccinul împotriva febrei galbene conţinea virusul de leucemie în el şi tu ştii că asta era în zilele când ştiinţa era la început. Aşa că, oricum, am plecat şi am vorbit cu el şi i-am spus: „Ei bine, de ce eşti preocupat?” Ei bine am spus: ”O să îţi spun, am un sentiment ca acest virus este diferit, nu ştiu de ce, dar …(nu se înţelege)… doar cred că acest virus va avea efecte pentru termen lung.” Şi ce a spus el? Şi am spus: „cancer”. (râset). Am spus: „Albert, probabil crezi că sunt nebun, dar am acest sentiment.” Ei bine, între timp am luat acel virus şi l-am pus în maimuţe şi hamsteri. Aşa că am avut această întâlnire şi a fost subiectul zilei şi printre glumele pe care le făceam erau „Doamne, vom câştia Olimpiada pentru că ruşii vor fi doborâţi de tumori” (râset). Acolo a fost vaccinul testat, chiar acolo…aşa că, uh, chiar a distrus şedinţa şi a fost subiectul zilei. Ei bine, oricum…

  Dr Edward Shorter: Era acesta doctorul pe care… (nu se înţelege) …l-ai întâlnit în New York?

  Dr Maurice Hilleman …ei bine, nu, aceasta era la Sister Kinney…

  Dr Edward Shorter: Sister Kinney, sigur…

  Dr Maurice Hilleman: …şi Del Becco (sp) s-a ridicat şi a întrevăzut probleme cu aceste tipuri de agenţi.
  Dr Edward Shorter: De ce nu a ajuns asta în presă?

  Dr Maurice Hilleman: …ei bine, cred că nu îmi amintesc. Nu am avut un comunicat de presă pe acest subietct. Cu siguranţă, nu spui aşa ceva, este o chestiune ştiinţifică din cadrul unei comunităţi ştiinţifice
  Vocea reporterului de ştiri: …o victorie istorică asupra unei boli mortale este dezvăluită dramatic la Univesitatea din Michigan. Aici, oamenii de ştiinţă inaugurează o nouă era medicală cu rapoartele impresionante care demonstrază că vaccinul Salk împotriva deformaţiilor produse de poliomielită sunt un succes senzaţional. Este o zi triumfătoare pentru Dr. Jonas E Salk[6] în vârstă de 40 de ani, cel ce a dezvoltat vaccinul. El a sosit aici cu Basil O’Connor[7], şeful Fundaţiei Naţionale pentru Paralizie Infantilă care a finanţat testele. Sute de reporteri şi oameni de ştiinţă s-au adunat din toate părţile tării pentru un anunţ grandios…

  Dr Albert Sabin: …erau prea mult spectacol, prea mult semăna a Hollywood. Era prea multă exagerare iar impresia în 1957 a fost că problema poliomielitei a fost rezolvată, poliomielita a fost învinsă.

  Dr Maurice Hilleman: …dar, oricum, ştiam că se află în baza noastră de date şi că de acolo s-au făcut vaccinurile. Acel virus este unul dintre 10,000 de particule care nu este activat… (nu se înţelege) … era o ştiinţă bună la acel moment pentru că asta a fost ai făcut. Nu te îngrijorai despre aceste virusuri sălbatice.

  Dr Edward Shorter: Aşa că ai descoperit, nu era inactiv în vaccinul Salk?

  Dr Maurice Hilleman: …Chiar aşa. Aşa că următorul lucru pe care îl ştiu este că la 3-4 săptămâni după aceea, am aflat că au apărut pe neaşteptate tumori pe acei hamsteri.

  Dr. Len Horowitz: În pofida SIDA şi a leucemiei, dintr-o dată a apărut o pandemie de la „viruşii sălbatici”, a spus Hilleman, că aceasta era „ştiinţă bună” la acel moment.

  NaturalNews doreşte să-i mulţumească Dr. Len Horowitz pentru că ne-a dezvăluit acest interviu din arhivele naţionale şi pentru că le-a făcut public, astfel încât să putem învăţa adevărul din spatele industriei vacinurilor mortale.

  Raportează
 • postat de vaccinați politicienii care dau legi criminale Joi, 01 Octombrie 2015 10:25 178.138.99.*** Link la comentariu
  5
  6

  Asa ca neintarziat trebuie sa incepem o campanie impotriva acestui proiect de lege. Pe de o parte, pe motivul incalcarii drepturilor fundamentale, sa actioneze cei cu pregatire in drept.

  Pe de alta parte sa intetim campania anti vaccin.

  Sunteti multe mii. Nici nu viseaza tot soiul de activisti ASUR sau LGTB sa fi vreodata atatia. Dar hai sa fim si uniti in a face ceva. Ca vom fi intrebati la Judecata si despre frica si lene. Dintre voi, macar cateva sute rupeti-va va rog cel putin un sfert de ora pe zi si raspanditi pe retelele de socializare, la rubrica de comentarii a articolelor despre vaccin de pe ziarele on line, pe e-mail, articolul: http://www.naturalnews.com/033584_Dr_Maurice_Hilleman_SV40.html

  Raportează
 • postat de Alibaba Joi, 01 Octombrie 2015 10:14 92.82.208.*** Link la comentariu
  6
  14

  Mafia imensa din dimeniul farmaceutic devine foarte agresiva.
  Sa impui cuiva sa administreze cu forta un medicament (ca contine aluminiu, mercur si glutamat de sodiu) mi se pare un atentat criminal impotriva copiilor nostri. Tot aceeasi persoana spunea ca si deodorantul contine aceeasi cantitate de aluminiu. Esti atat de stupid? Tu iti dai copilul cu antiperspirant?
  Sper ca societatea civila sa atace in instanta acest proiect imbecil si de tip fascist..
  Acesti monstri pierd multe procese in instanta in tarile civilizate, unde s-a demonstrat ca aceste otravuri (numite vaccinuri), fac destule victime in randul copiilor.
  Scria un oligogren/a mai jos ca si pe timpul copilariei actualilor adulti, se faceau vaccinuri. Da, mah! Se faceau! Dar nu se faceau la varste atat de fragede si nici nu contineau atatea rahaturi in ele. Erau mono - vaccinuri si atat!

  Raportează
 • postat de Hehe Joi, 01 Octombrie 2015 07:19 66.249.93.*** Link la comentariu
  5
  9

  Hmm, pe cand o lege sa fim legati de pamant, ca in evul mediu?

  Raportează
 • postat de Robert Popescu Joi, 01 Octombrie 2015 07:12 79.116.108.*** Link la comentariu
  17
  11

  A nu vaccina un copil inseamna sa atenezi la sanatatea si chiar viata lui.
  Si daca tu ca parinte esti primitiv si inconstient, atunci trebuie sa inervina forta coercitiva a statului.
  100% dintre cretinii care se opun vaccinarii au fost vaccinati in copilarie pemtru ca pe atunci nu te intreba nimeni daca vrei sau nu.
  Acelasi radio sant cu autismul facut de la vaccin.
  Cretinilor, un vaccin are o doza insinifian de mica de aluminiu, fata de deodorantele si parfumurile cu care va dati in fiecare zi.
  Bine ca s-a trezit statul in al 12 le a ceas ca la ce parinti au unii copii e clar care le e viitorul.
  Nu mai incercati sa aduceti qrgumente cu morti si deedati si paralizati, ca sunteti la fel de credibili ca aia care tipau ca se fura copiii in Galati.
  Primitivilor!

  Raportează
 • postat de cristi Joi, 01 Octombrie 2015 06:02 5.13.222.*** Link la comentariu
  6
  18

  verisoare mele i-a murit fetita in urma vaccinului de 3 luni. a paralizat si apoi a murit. inainte de vaccin era perfect sanatoasa. cine face puscarie in cazul asta? nimeni, normal. mai am cel putin doua cunostinte cu copii cu probleme: unul are autism iar celelalt are grave probleme la creier. face tratament de cativa ani. totul de la vaccin. cati bani au luat jegosii care ne conduc de la companiile farmaceutice pentru a inainta un astfel de proiect de lege? probabil ca multi.

  Raportează
 • postat de Cedo,vrem dreptate Joi, 01 Octombrie 2015 00:36 5.13.179.*** Link la comentariu
  8
  21

  Toti oamenii au drepturi: dreptul la libertate, la libera alegere. A obliga un copil sa i se faca o injectie contrar voii lui e o crima. Sunt copii care pot face un soc cand aud de seringa si asta pt. ca pur si simplu sunt alergici si f f fricosi. Unii copii refuza cu desavarsire si asta pt. ca nu se stie ce contine acel vaccin. Dar s-a pus vreodata urmatoarea problema: alergie la vaccin. Si daca copilul paralizeaza sau chiar decedeaza, atunci cine raspunde?! A pune stapanire pe un sufletel doar ca nu se poate apara, a pune stapanire pe oameni e contrar dreptului la viata.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.