Cât te costă să-i faci copilului ziua la sălile de joacă din Galaţi

Cât te costă să-i faci copilului ziua la sălile de joacă din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ofertele organizatorilor includ animatori, jucării, spaţii de joacă dotate şi meniuri de restaurant.

Vremea în care copiii serbau ziua acasă, alături de prieteni, cu un tort făcut de mama, a apus demult. Astăzi, părinţii preferă să organizeze sărbătoarea copiilor în afara casei, solicitând ofertele localurilor, în loc să petreacă ore bune la bucătărie şi să-şi testeze la greu imaginaţia. Din fericire, în Galaţi sunt suficiente locuri destinate aniversărilor. Cele mai multe dintre acestea au un spaţiu de joacă pentru copii, meniul inclus la preţuri accesibile şi săli amenajate pentru părinţii care îşi aduc copiii la petreceri. 

Aniversarea în cea mai mare sală de joacă din oraş

De toate detaliile unei petreceri, inclusiv decorarea spaţiului, în funcţie de preferinţele piticului, muzică, mâncare, invitaţii şi animatori se ocupă şi reprezentanţii „Kids Zone Galaţi”. În incinta sălii de joacă sunt tobogane gonflabile, căsuţe vesele, trambulină, figurine balansoare, karaoke pentru copii şi zeci de jucării.  

„Noi organizăm petreceri cu diferite ocazii, pentru copiii cu vârste între doi şi 12 ani. Sala este cea mai mare din Galaţi, cu siguranţă. Tocmai de aceea, au fost petreceri şi cu 70 de copii. Nu luăm chirie pe sală, ci doar taxa meniului, care este de 35 de lei pentru un copil. Avem vreo 8 sau 9 meniuri cu mini pizza, suc, cartofi pai şi alte zeci de gustări. În aceeaşi clădire există şi o sală de bowling şi biliard, unde pot sta părinţii pe timpul petrecerii. Tortul îl aduc părinţii de la cofetărie şi ne prezintă un certificat de calitate. Petrecerile durează, în general, două ore, dar, dacă sunt copii mai mari, cu vârste de peste 10 ani, atunci pot dura şi mai mult. De obicei, aceştia îşi iau încă o oră la sala de bowling”, ne-a povestit Dragoş Teodoru, administrator.

Program de star, la McDonald's

La McDonald’s, timp de o oră şi jumătate, spaţiul special amenajat pentru petrecere poate fi explorat în totalitate de sărbătorit, alături de invitaţii săi. Taxa pentru fiecare participant este de 9 lei, iar preţul unui meniu „Happy Meal” ajunge la 10,50 lei. Totuşi, meniul poate fi şi variat, în funcţie de produsele disponibile. Un tort cu aromă de ciocolată sau căpşuni, de 800 grame, costă în jur de 36 de lei, iar preţul unei şampanii pentru copii, cu aromă de zmeură sau piersici, este de 15 lei. În mod normal, petrecerile sunt organizate pentru copiii cu vârste cuprinse între trei şi 12 ani. La McDonald’s Galaţi, tramvaiul în care se organizează petrecerile are o capacitate pentru maximum 25-30 de invitaţi. În programul dedicat „vedetei” evenimentului sunt incluse jocuri interactive, picturi pe faţă, mici cadouri pentru toţi invitaţii, un set de materiale şi decoraţiuni pentru petrecere, un CD cu poze de la aniversare zilei de naştere, animatoare, mascote, dar şi un cadou special pentru sărbătorit. Pentru o aniversare reuşită la McDonald’s Galaţi, părinţii pot face rezervarea cu minimum două zile înaintea evenimentului.

Petreceri chiar şi pentru copii de un an

Pe de altă parte, animatoare, mascote, prinţese, clovni, un tobogan, piscină cu bile şi jucării îndrăgite de orice copil sunt prezente şi la Disney Kids Galaţi. „De obicei, părinţii solicită petreceri pentru 10-15 copii. Însă, am avut petreceri şi cu trei, dar şi cu 27 de copii. Chiria sălii este de 100 de lei, pentru două ore, în care spaţiul aparţine în exclusivitate invitaţilor la petrecere. Meniul costă 20 sau 30 de lei de copil. În cel de 20 de lei sunt incluse două sandvişuri, cartofi pai şi un castravete verde, suc fără acid, apă plată, şampanie pentru copii, şerveţele personalizate. Practic, tot de ce este nevoie, în afară de tort. În meniul de 30 de lei sunt aceleaşi produse, dar la care se adaugă şi o mini pizza, piept de pui sau alte bucate gătite. Dacă părinţii vor să personalizeze meniul, bineînţeles, o pot face. La petrecerile pentru copiii foarte mici, care nu consumă ce este inclus în meniu, se achită doar chiria sălii şi 15 lei de persoană, adică taxa pentru spaţiul de joacă. În meniul nostru nu este inclus tortul şi în cazul în care îl aduc părinţii de la cofetărie, este obligatorie prezentarea unui certificat de calitate. Cât despre rezervare, ar fi indicat să se facă înainte cu două săptămâni”, a declarat Ana-Maria Munteanu Serafinceanu, organizator evenimente.        

Citit 18410 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Octombrie 2015 23:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.