Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
2 comentarii

Guvernul a decis o nouă reorganizare a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, dorind o „consolidare” a structurii organizatorice și „optimizarea” activității instituţiei.

Astfel, Fiscul se va reorganiza cu Direcţia generală de administrare a marilor contribuabili ca organ fiscal cu buget propriu, înfiinţând o direcţie de executare silită a cazurilor speciale şi va reconfigura direcţia de verificări fiscale, proces pentru care va avea nevoie de 1.000 de posturi suplimentare.

În prezent, la nivel naţional, Fiscul are aproape 27.000 de angajaţi. CITEŞTE AICI despre proiectul de hotărâre pentru modificarea legislaţiei privind organizarea şi funcţionarea ANAF şi a Ministerului Finanţelor Publice, publicat vineri (click pentru detalii).

Sursa foto: gandul.info

Citit 1431 ori Ultima modificare Joi, 01 Octombrie 2015 17:55

2 comentarii

 • postat de tradius tunel sman Vineri, 02 Octombrie 2015 07:08 51.179.98.*** Link la comentariu
  0
  7

  Aloooo anaf-ule de carton ce esti !!!!!!! Nu-ti trebuie personal suplimentar, ba chiar cu oameni in minus poti depista evaziunea fiscala pe care o fac astia cu maxitaxi in Galati. Pana nu scapati de eticheta asta de hrapareti, adica sa vanati micii comercianti care nu pot justifica 500 de lei, duceti-va o ora macar pe maxitaxi. Cu siguranta cunoasteti situatia foarte bine insa sefii nu v-au dat ordine pentru ca maxitaxi e o mafie si nu aveti voie sa va atingeti de ei. Deci, practic sunteti o institutie subordonata politic sau gata sa prestati la slitzul unui smecher dupa cum vrea bunul lui plac.

  Raportează
 • postat de Alexx Joi, 01 Octombrie 2015 21:22 109.99.196.*** Link la comentariu
  0
  8

  Dacă șefimea domeniului va fi numită tot de haita politică de la putere, salariații ANAF nu pot fi decât niște hăitași ai lupilor de pradă (ai aleșilor noștri majoritari).

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.