Fir întins! Cupa Presei la Pescuit

Fir întins! Cupa Presei la Pescuit
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Duminică, 4 octombrie, jurnaliştii sunt aşteptaţi la „Cupa Presei la Pescuit". Evenimentul, devenit deja o tradiţie, este organizat de operatorul şi realizatorul tv care ştie cel mai bine cum să nu stai degeaba „Cu băţu-n baltă”, Gicu Caraman. Competiţia va avea loc la Canalul Magistral Lunca, numit şi „Călugărul”, în zona Brateşul Mic.

La locul cu pricina se ajunge în modul următor: pe Calea Basarabiei, se trece de capătul tramvaiului 8, iar pe rampa de coborâre a viaductului din zona Port Bazinul Nou se merge la stânga. Este un drum asfaltat. Se trece pe lângă Fabrica Saltempo şi se intră în incinta Fermei. Se merge înainte, după 150-200 de metri se merge la stânga şi apoi dreapta, pe o distanşă foarte scurtă, ajungându-se în locul de unde se vede foarte bine zona de Canal în care are loc „Cupa Presei”. În dreapta locaţiei (spre est) este o ecluză.

Conform graficului stabilit de Gicu Caraman, concursul de pescuit începe la ora 8,30. Jurnaliştii care nu sunt atât de împătimiţi de pescuit încât să se trezească cu noaptea în cap sunt aştepţi şi mai târziu, pentru că ciorba de peşte va fi gata pe la ora 12,00. Pofticioşii trebuie să îndeplinească o singură condiţie: să-şi aducă de acasă farfurie şi lingură!

Cât despre restul pescarilor, începători sau profesionişti, fir întins!

Citit 2344 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Octombrie 2015 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.